|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Śro Sty 29, 2014 13:35 |
Asaurus koordynatorem działu Klatek i wyposażenia |
Autor |
Wiadomość |
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Gru 09, 2013 17:53
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Off-Topic: | Gwoli informacji dla ogółu użytkowników - z powyższej dyskusji został wycięty mój post (fakt - oznakowany jako offtop) będący jednak częścią dyskusji - są do niego bezpośrednie odniesienia. Dyskusja jest dzięki tej aktywności bardziej poprawna, choć niezrozumiała.
Dziękuję chociaż, że zostałam o tym poinformowana. |
Więc żeby ten pozostał...
Asaurus, wiesz jak ważny jest dla mnie kalkulator, dzięki, że chciało Ci się chcieć. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Gru 10, 2013 12:52
Zwierzątka: brak |
|
|
Dyskusja na temat sprzątania forum została wydzielona do tematu: Wnioski, pytania i prośby związane ze sprzątaniem forum. Sprawa rezygnacji Asaurusa jest zamknięta, również chciałabym bardzo podziękować za wkład w zawartość merytoryczną działu klatek i nowe spojrzenie na kalkulator. Mam nadzieję, że pozostałe osoby, chcące opublikować podziękowania już to zrobiły - spóźnialskich zapraszam do wysyłania PW do Asaurusa Ten temat zamykam. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|