|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Ucieczka z klatki, jak temu zapobiec? |
Autor |
Wiadomość |
Borówka
Miłośniczka brzuszków
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2017 16:14
Zwierzątka: Roe i Amazonka |
|
|
U mnie karabińczyki się nie sprawdziły, bo szczury przeciskaly się przez tą małą szparę... |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2017 19:49
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Przeniosłam posty z wątku o Frodo. Może znajdziecie tu jeszcze jakieś podpowiedzi |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Cze 05, 2017 22:21
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Remii, z życia
Borówka, to zależy od rozmiaru karabińczyka (a w zasadzie od rozmiaru jego "oczka") i sposobu zapięcia. Też mi kiedyś wychodziły, ale zaczęłam spinać dwa pręty z drzwiczkami i problem (razem z "luzem") zniknął. A teraz są dostępne tak różne karabińczyki (w tym również maleńkie), że jak dobrze poszuka to nie powinno być problemu z dopasowaniem. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|