|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Lis 28, 2013 00:23 |
Mnóstwo szczurów w różnym wieku ma już domy, Wrocław |
Autor |
Wiadomość |
Magdonald
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 07:56
|
|
|
Jest przecudna, i taka podobna do Małej Mi...
Chociaż po pyszczku moją Małą poznałabym chyba wszędzie
Ucałuj i życz wszystkiego dobrego od "cioci" |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Lip 03, 2015 10:04
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Magdonald, w końcu rodzina
Dziękujemy |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2015 11:38
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Cytując z mojego wątku: Pyl napisał/a: | Wczoraj uśpiłam Czarną Damę.
Wydawało się, że mysza ogarnęła się po ostatnim choróbstwie - zaczęła chodzić prosto, ładnie jadła (fakt, że tylko z palca, ale skutecznie), była aktywna. Dostaliśmy zgodę na odstawienie jednego z antybiotyków, na wtorkowej wieczornej kontroli było wszystko OK. A w środę rano prawe oko było całkowicie porażone i zalane porfiryną, mysza leżała na boczku, znów chodziła w kółko. Dostała uderzeniową dawkę kabergoliny, steryd, antybiotyk - niestety reakcji nie było.
Sekcja wykazała ropień w uchu wewnętrznym (niestety niewidoczny w badaniu otoskopem), który przeżarł kości czaszki i zaatakował mózg. Nie było szans. |
|
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|