|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Odnawiamy starą klatkę |
Autor |
Wiadomość |
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Lip 25, 2014 18:43
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
konstancja, tutaj masz nieco porad na temat walki z ocynkiem. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
konstancja
|
Wysłany: Sob Lip 26, 2014 13:37
|
|
|
Rozebrałam dzisiaj klatencje, potraktowałam domestosem i innymi chemikaliami, a później karcherem... i mi wszystko zczerniało Ja to potrafię
Malowanie ostatnią deską ratunku... |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 15:42
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
scaliłam z odpowiednim tematem |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Lidkamk
Moje Chłopaki :)
|
Wysłany: Nie Paź 12, 2014 17:00
Zwierzątka: szczury |
|
|
Moja klatka również zczarniala ale czytałam ze jest jakiś płyn w którym wystarczy ją umyć i będzie jak nowa. Czy ktoś z was wie co to za płyn i czy nie zaszkodzi szczurkom? |
|
|
|
|
agutka84
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 18:27
Zwierzątka: szczurki i psy |
|
|
dokupuję klatkę aby połączyć z obecną z tym że chcę odmalować . Macie polecane jakieś farby które nie będą truły mi szczurzastych które obgryzają kraty? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|