|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: Karena Nie Wrz 14, 2014 03:38 |
ANKIETA - wystawa czy pokaz? |
Autor |
Wiadomość |
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 15:32 ANKIETA - wystawa czy pokaz?
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
Drodzy Forumowicze!
4-5 października podczas Targów Zoo-Botanica we Wrocławiu SHSRP planuje zorganizować szczurzą imprezę
Są 2 opcje, które rozważamy:
- wystawa szczurów rodowodowych lub
- pokaz szczurów
Poproszę tych z Was, którzy chcą wziąć udział w spotkaniu, o wypełnienie krótkiej ankiety. Pytamy w niej, na jakiego typu imprezę wolicie się wybrać i ile szczurów planujecie zgłosić.
Pierwsza opcja jest Wam znana, natomiast druga jest nowością.
Pokaz polegałby na tym, że szczury nie byłyby oceniane przez sędziów, za to odbywałyby się konkursy dla wystawców (np. na najcięższą dunę) i publiczności (np. plastyczny) oraz prelekcje. Pełniłby głównie funkcję edukacyjną. Dla każdego uczestnika przewidywany jest dyplom udziału w pokazie i symboliczny upominek w postaci np. ziółek dla szczurów. Jeśli ktoś nie ma szczurów z rodowodem, to może z powodzeniem wziąć same kundelki.
Dla przypomnienia, wystawa jest konkursem, podczas którego szczury są oceniane w wielu kategoriach, na zwycięzców czekają nagrody. Wskazane jest zgłoszenie szczurów rodowodowych, aczkolwiek kundelki również można zabrać.
Aby wypełnić ankietę, kliknij tutaj ANKIETA
Termin zakończenia ankiety: 27.06.2014 r. (piątek) godz. 14:00.
Z góry dzięki za udział |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
Ostatnio zmieniony przez maris Śro Cze 25, 2014 10:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 15:42
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
marisku, poszło
Przyjadę cokolwiek to będzie i gdziekolwiek będzie można wcisnąć ludziskom nieco szczuro-wiedzy, a przy okazji spotkać znajomych |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2014 16:35
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
Pyl, super, bardzo się cieszę |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
gryska
Matka, żona...
|
Wysłany: Sob Cze 21, 2014 08:53
Zwierzątka: 3 szczurzynki+1 bezjajeczny+2 psy+kot |
|
|
Ja też się piszę, obojętnie czy wystawa czy pokaz
Jeśli "szara rzeczywistość" pozwoli to będę.
Czy 3 czy 4 dziołchy, to zależy od realizacji planów mojego GMR. |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2014 11:50
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Zdecydowanie przyjadę przynajmniej z 2 najmłodszymi bo starszaki zaczynają lub kontynuują niedomaganie... Niezależnie od tego, co to będzie - wiedzę trzeba przekazywać w każdy możliwy sposób. |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 12:57
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Planuję wziąć całą szóstkę, bez względu na formę pokazu. Szczurowiedza bez pokazywania szczurów jest jak miedź brzęcząca czy jakoś tak. |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
nyina
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 16:40
|
|
|
Chętnie wpadnę, nie wiem czy z szczurasami, czy bez, ale chętnie spotkam szczuroholików Zawsze fajnie pogadać z kimś dla kogo te zwierzaki są równie ważne. No i pooglądać szczurze dupki też zawsze jest miło |
_________________ Za TM: Mia, Zuza, Figa, Kropeczka, Pyza, Nami <3 |
|
|
|
|
ney
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 20:22
Zwierzątka: 4 ogony |
|
|
Myślę że mogłabym się wybrać z całą swoją 3 |
_________________ Ze mną: Omiś SR, Jaskier ZR, Racuszek ZR
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16092
Za TM: Harry, Potter |
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 21:22
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
Chciałam się zapytać czy jest jakaś szansa żeby się gdzieś umówić w konkretnym miejscu z forumowiczami? Fajnie byłoby Was poznać osobiście. |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 21:33
|
|
|
Gamabunta, z pewnością będzie ku temu okazja |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 21:36
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
pszczoła, to jestem uradowana.
Kogo mogę zasypać pw z pytaniami dotyczącymi tego pokazu/wystawy? |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 21:44
Zwierzątka: .... |
|
|
Ja muszę mamę ubłagać |
_________________ ... |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2014 23:46
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Gamabunta, choćby mnie - zapraszam na pw, odpowiem, na ile będę umiała |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
Lowenstein
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2014 10:59
|
|
|
A kiedy coś bliżej Pomorskiego? Czekam już drugi rok na jakąś bliższą wybrzeża wystawę, bo nie chcę narażać całego stada na 12 godzin jazdy a tyle jechałam ostatnio polskim busem z Wrocławia z koncertu do Gdańska. Z nimi trzeba by pociągiem i już widzę jak na mnie patrzą ludzie z przedziału gdybym miała trzy wielkie transportery na siedzeniach i pod nogami. A dla starszych ogonów to mogłoby być zbyt męczące niestety. |
_________________ Ze mną: Kal-El+Mohinder+M. Guerin+Severus+Sirius Za TM: Elle [*] Timi [*] Dean [*] Dunek [*] Timey [*] Mosby [*] Mitra [*] Jasper [*]
BZOWA HORDA - Kal-El, Mohinder, M. Guerin, Severus, Sirius ,
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|