|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:23 |
Miot -A- Rattie's Love |
Autor |
Wiadomość |
quagmire
|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 09:57
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Dwóch latek jeszcze |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 18:22
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
Mała Mi napisał/a: |
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 22:55 ]
W dzisiejszym dniu wraz z Appelkiem składamy gorące życzenia pociechom z miotu A z okazji drugich urodzin!
|
Tak,babcia nie zapomniała lecz nie zauważyła posta,bo są dodawane do poprzednich...
Dziękuję za życzenia dla miotowych A dzieciaków .
Jak niektórzy wiedzą,u Ajry wykryto wadę serca,schudła bardzo,oddycha szybko,czasem pogody ją dobijają.Miałam w planach zabrać ją na EKG ale pogody mi na to nie pozwalają,jest zbyt gorąco . Dostaje tylko furosemid i encorton.Nie chcemy podawać jej leków nasercowych,bo po 1 nie wiemy co z serduszkiem dzieje się i jakie leki podać,po 2 wymagane są najpierw badania i diagnoza.Tego jedynie można dokonać w Warszawie.Ajra stresuje się strasznie obecnie nawet obcinaniem pazurków,nawet przemywaniem uszek i noska(zaczęła dusić mi się ostatnio przy tym...).Wadę serca wykryto za pomocą RTG.
Alisa,jednooka piękność,reniferkowy nosek to żywotne stworzenie ,śmieszna kukiełka .Ma się bardzo dobrze prócz częściowej utraty wnętrza oczka po urazie i tego,że na nie nie widzi,czuje się świetnie .
Aisza,szerszeń-rozbójnik,jak zaczepiała Pusię tak zaczepia i jej dokucza.Ostatnio nawet ją udziabnęła w nóżkę dość poważnie.Generalnie kochany z niej szczur(wobec człowieka jest jak kukła,maskotka i bezwładna szmatka).Uwielbiam ją miętosić,bo ma tak delikatną i miękką oraz cienką skórkę .Jej zdrowie ma się jak najlepiej .Miała robiony RTG klatki piersiowej i ogólny,wszystko w jak najlepszym porządku .
Kolejnych dwóch lat życzę moim wnusiom .
[ Dodano: Pią Kwi 29, 2011 17:50 ]
Aiszunia kończy dziś 3 latka Żyj jeszcze długo,moja jedyna malutka.
[ Dodano: Pią Maj 06, 2011 09:58 ]
http://forum.szczury.biz/...p=572204#572204
Żyła 3 lata i 7 dni
Z tego miotu nie żyje już żaden szczurek... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|