|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:23 |
Miot -A- Rattie's Love |
Autor |
Wiadomość |
Justka1
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:39 Miot -A- Rattie's Love
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
Dzis o godz 20 przyszla na swiat pierwsza kluska.Reszta przyszla po godzinie oczekiwan...strasznie stresujacych zreszta .
Juz wszystkie maluszki sa na swiecie.Porod przeszedl w sumie bezproblemowo .
Ponownie zostalam babcia,a nawet juz prababcia .
Nanunia czuje sie dobrze,wlasnie odpoczywa zjadlwszy po wysilkach kawalek ciastka ,a co jej bede zalowala .
Zdjecia w czasie. |
|
|
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:42
Zwierzątka: Kot |
|
|
Brawo Nana!!!! kciuakmy dalej za zdrówko Twoje i klusek!!!! |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:44
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
hurra a teraz za gromadke a dużo klusków wiem ,ze teraz potrzebny spokój ale ja ciekawa jestem chyba nie wytrzymam
Justka gratulacje
Off-Topic: | AngelsDream dzięki |
|
Ostatnio zmieniony przez AngelsDream Wto Kwi 29, 2008 23:02, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:52
|
|
|
Gratulacje dla babci i rodzinki. I kciukam za powodzenie. |
|
|
|
|
Bulletproof
...i wish i was
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:53
Zwierzątka: Minitygrys |
|
|
Gratulacje !
Za maluchy i Nane |
_________________ Za TM: Yoga, Kei, Hikari, Rohini, Dilja, Isleen, Bessi, Lana, Gama |
|
|
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 22:55
|
|
wuwuna, prosimy o edycję posta zgodną z zasadami języka polskiego. Dziękujemy. |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:03
Zwierzątka: 13 wspaniałych :P |
|
|
Wspaniale:) i znów bedzie można pooglądać na forum gromadkę fasolek^^ mamusi gratulujemy i kciukamy za zdrówko zarówno jej jak i całej całej gromadki szkrabów |
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:10
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Mała Mi napisał/a: | wuwuna, prosimy o edycję posta zgodną z zasadami języka polskiego. Dziękujemy. | juz znikam, bo nie widze co pisze Viss dzieki |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:43
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
A wiec w miocie jest przewaga bab- o ile dobrze wszystkie rozpoznalam .
Jest prawdopodobnie jedyna samiczka fuzz,jasna,ktora prawdopodobnie zostaje w hodowli.
Samce fuzzy 2,jasny i ciemny,reszta dziewczynek oraz chlopcow ciemne standardy .
Liczbe klusek podam po 3 dobach,zdjecie dla poslinienia sie wstawiam .
|
|
|
|
|
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:46
|
|
macha do nas kluseczka!!! kciukamy za zdrówko dalej!!! |
|
|
|
|
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:48
|
|
|
Khihi.
Chyba powinnam sobie już grób kopać.
Właśnie zostałam po raz pierwszy pra pra pra babcią... i prababcią jednocześnie.
Gratuluję justka, pogratuluj też koniecznie mamie, a ja włączam kciuki za przeżycie wszystkich kluseczek. |
|
|
|
|
blackowca
zwariowałam
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 23:53
Zwierzątka: <:3 |
|
|
ja też kciukam za kluski i mame, a babci gratuluje |
_________________ Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte.
[*]Soleil, Bizu, Hemingway, Nil , DaVinci RR i Dyzio RR
|
|
|
|
|
marhef
Idiot.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Kwi 30, 2008 00:26
|
|
|
Dołączam się z kciukami za kluseczki i mamusię
Fotka boska, zawsze rozbrajają mnie te sklejone paluszki |
|
|
|
|
Bernadeta [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Kwi 30, 2008 05:34
|
|
|
Justka1, Dla maluchów,oby zdrowo rosły |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Kwi 30, 2008 06:16
|
|
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rajuśku jak się cieeeeszę
super!
Aira moja maleńka gdzie ty tam żabko jesteś
ciekawe czy te ciemne to agutki czy czarnulki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|