|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Karmbed - czy znacie karmy tej firmy? |
Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:28
|
|
|
Devona napisał/a: | szczury jedzą jej więcej, więc chyba jest mniej kaloryczna | może niechcący kupiłaś tą light? |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:48
|
|
|
Viss, ale nie ma Timy Rattimy light. Ponawiam pytanie do Ciebie, która z karm Witte Molen jest z mięsem? Możesz mi podać link? |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
|
|
|
|
Oli
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 23:18
|
|
|
Oli napisał/a: | Viss, a dużo jest ziaren w tej karmie? | raczej średnio. Fota za chwil parę.Devona, nie mogę znaleźć witte z mięsem. Te w planecie zoo nie mają w opisie, a kiedy kupowałam w zoolandii, to w opisie jednej było. Nie wiem...
[ Dodano: Nie Lut 01, 2009 23:35 ]
|
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 11:07
|
|
|
Viss, dzięki za zaangażowanie. Chyba zrobię tak, że kupię to Witte Molen znów w 2-kilogramowej paczce, do tego małą paczkę jakiejś drogiej karmy i wymieszam. Layla już w innym temacie pisała, że miesza Witte Molen z Deli Nature, myślę też nad wymieszaniem z XtraVitalem lub JR Farm Ucztą dla szczura z krabami.
Swoją drogą, to Reggie Rat przypomina Rattimę, tylko, że w niej nie ma płatków kukurydzianych. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|