Szczurze genitalia ?! |
Autor |
Wiadomość |
Ahiryu
|
Wysłany: Śro Gru 14, 2016 20:00 Szczurze genitalia ?!
Zwierzątka: Szczur |
|
|
Witam mam małego szczurka w wieku od 7-8tyg. Półtora tygodnia temu miał małe jaja(prawie niewidoczne), a teraz są one coraz większe i wystają mu? Czy coś mu jest czy to normalne u szczurów kiedy dorastają ? Pomocy! Dorzucam zdjęcie(przepraszam za jakość)
Rozszerzenie 'png' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ Ascher <3
|
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Śro Gru 14, 2016 20:18
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Ahiryu, jojka samców bywają większe niż ich głowa. To nic dziwnego. |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
Ahiryu
|
Wysłany: Śro Gru 14, 2016 20:23
Zwierzątka: Szczur |
|
|
Dziękuje za odpowiedź, już się bałam, że coś złego się z nim dzieje. |
_________________ Ascher <3
|
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Śro Gru 14, 2016 20:34
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Ahiryu napisał/a: | Dziękuje za odpowiedź, już się bałam, że coś złego się z nim dzieje. |
Dojrzewa.
Adoptowałaś mu już kolegę? Młode ogonki łączy się szybciej.
Zmień proszę zdjęcie na miniaturę. Poradnik wklejałam Ci w innym poście |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
gijane
pani Rolnik :)
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2019 23:21
|
|
|
Wybaczcie ze odkopuje, ale zastanawiam się, czy szczury miewaj,tak jak ludzie, niesymetryczne jądra? Że jedno jest większe, lub może nieco niżej wisi, niż drugie? Bylam u weta, było USG i niby nic nie widać żadnych zmian, ale jedno jest większe. Czy powinnam isc do drugiego na wszelki wypadek?
Bylam w Ogonku w Warszawie, wiec niby szczurzy wet |
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2019 12:27
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
gijane, mogą być troszkę nierówno umieszczone, ale powinny być równej wielkości. Jeśli jedno jest większe to jest to niepokojący objaw.
A Ogonek... jest szczurzy, ale czy polecany? Sprawdź jak długi staż ma weterynarz, u którego byłaś, od kiedy zajmuje się robienoem USG. Tam była duża rotacja personelu. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
|