|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Targi AQUA&ZOO Poznań MTP |
Autor |
Wiadomość |
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2016 17:43 Targi AQUA&ZOO Poznań MTP
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
W imieniu SHSRP mam przyjemność zaprosić na:
Targi AQUA&ZOO Salon Zoologiczny
które odbędą się 22-23 października na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich
Już drugi rok z rzędu będziemy nieść kaganek szczurzej oświaty w stolicy Wielkopolski!
W programie moc atrakcji:
Zobaczysz szczury przeróżnych odmian
Porozmawiasz osobiście z hodowcami i wieloletnimi właścicielami szczurów
Dostaniesz ulotkę znanej już od kilku lat akcji edukacyjnej "Nie taki szczur straszny jak go malują"
Dorysujesz kolegę Samotnemu Remy'emu
Obejrzysz z bliska prawidłowo urządzoną klatkę
Poznasz jakie są odmiany szczurów
... i wiele więcej
Serdecznie zapraszamy do Poznania! |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2016 20:41
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Oluś napisał/a: | Dostaniesz ulotkę znanej już od kilku lat akcji edukacyjnej "Nie taki szczur straszny jak go malują" | A nawet - jeśli będziesz grzeczny / grzeczna będziesz mógł / mogła nieść ten kaganek rozdając ulotki
A tak zupełnie serio poszukuję osoby lub osób, które będą mogły w niedzielę rozdawać ulotki. Ja będę osobiście w sobotę, natomiast na niedzielę szukam chętnych. Robota jest na całą wystawową dniówkę, więc warto podzielić ją przynajmniej na dwie osoby. Ktoś chętny? |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2016 23:50
|
|
Hop, hop! Nikt nie jest chętny? |
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2016 20:42
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Juz pisałam na fb, że tak bardzo chciałam być a nie mogę Tak się ułozyło, że dziś i jutro mam ważne zaujęcia (ferma indyków co jest mega ważne na zaliczenie i szycie co jest mega ważne, żeby to opanować). Mam nadzieję, że dobrze się dziś bawiliście. Jutro życzę równie udanej "imprezy" Może następnym razem się spotkamy |
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2016 21:27
|
|
ema0505, żałuj, bo atmosfera całkiem fajna, zwiedzających też trochę jest. Ale następnym razem też pewnie będzie ok, więc następnym razem nie unikaj nas |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|