|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: agathe1988 Wto Paź 11, 2016 17:11 |
[Warszawa+] Wrocławskie albinoski - Kruszek i Benek |
Autor |
Wiadomość |
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2013 14:42
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
smeg, daj chwilkę - jak się Kruszek zaadoptuje w stadzie a domek ujawni to zaktualizuję pierwszy post i poproszę o przeniesienie do Miotów adoptowanych |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Sob Paź 05, 2013 13:54
|
|
mmarcioszka, przenieś proszę do miotów adoptowanych. Kruszek już w nowym domku, a ja czekam aż się nowy domek odtajniaczy i wstawi zdjęcia.
Zaktualizuję pierwszy post jak będę pisać z kompa. |
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Sob Paź 05, 2013 15:55
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
Pyl, niniejszym odtajniaczam się, chociaż chyba nikt nie jest zdziwiony
tylko, że fot na razie nie mam. ale będą |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 10:38
|
|
Zaktualizowałam dane w pierwszym poście. Teraz już wątek jest "pełnoprawnym" wątkiem w Miotach adoptowanych - czekam na odtajniaczone foty |
|
|
|
|
Ebia
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 11:10
|
|
|
susurrement, cudownie, że jest u Ciebie. Jak radzi sobie w nowym stadzie?
Cierpliwie czekam na zdjęcia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2014 00:46
|
|
Niestety mam złe wieści sprzed kilku dni:
xiao-he napisał/a: | Benek nie żyje Zmarł dzisiaj. Od jakiegoś czasu już chorował, miał guzy w płucach, leczyliśmy go jak mogliśmy, ale cóż... Miał tylko 1.4 roku, biedactwo moje... Był przecudowny, okropnie mi go żal... |
Guzy były zdiagnozowane na podstawie RTG, więc nie jest wykluczone, że mogły być to to ropnie. Uczulam pozostałych właścicieli szczurów z wrocławskiej interwencji - dużo jest coś zachorowań wśród tych ogonów. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2016 16:38
|
|
Kruszek i Benek też już niestety dawno po drugiej stronie tęczy - proszę o zamknięcie wątku. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|