|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 22:01 |
Miot I2 SunRat's |
Autor |
Wiadomość |
monika123
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 14:46
Zwierzątka: pies |
|
|
Jak jak nie cierpię lata i upałów.Termometr mi pokazuje 37 stopni, trudno dam radę, ale Iszulka bardzo się męczy.Nie dość ,że łapki tylne całkowicie siadły i tylko pełza sobie dziewczynka, to te upały dają jej w kość.Zwilżam jej sierść lekko wodą,położyłam lekko wilgotny ręcznik na klatkę.Kafelka w klatce się boi,więc wyjęłam.Trzymajcie za rudzielca ,żeby przetrzymała te upały. |
_________________ Ze mną:
Za TM:Duduś, Dusia,Iskierka,Sonia,Tosieńka,Czoko,Wiki,Sznurówka,Gaja SR,Lusia, Isza SR, Imbir,Diler, Frodo - kocham Was aniołki |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 15:12
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
monika123, mocno trzymamy
Dla staruszków to trudny okres. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2016 18:11
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Trzymam, trzymam mocno |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2016 13:21
|
|
Witam, jako że Iszunia moja kochana kończy dziś 3 latka i 4 miesiące wrzucam jej zdjęcie.Sprawdziłam ,że wg kalkulatora Isza na nasze kończy dziś równe 100 lat.
Mój kochany rudzielec wcina brzoskiwinkę
|
Za TM:Duduś, Dusia,Iskierka,Sonia,Tosieńka,Czoko,Wiki,Sznurówka,Gaja SR,Lusia, Isza SR, Imbir,Diler, Frodo - kocham Was aniołki |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2016 13:21
|
|
Smacznego Iszuniu |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2016 13:29
|
|
monika123, kochana mycha! Niech kolejne 100 jeszcze przeżyje!
|
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
heniok
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2016 18:19
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Wymiziaj
Dla takich chwil było warto ... |
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2016 23:43
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Uwielbiam czytać takie wieści
Miziać babcię często! |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2016 15:05
|
|
Iszka dziś była na kontroli.W sumie chyba tylko po to, żeby się pokazać.Dzisiaj nie było naszej wetki, natomiast druga pani doktor nie mogła uwierzyć ,ze Iszka ma ponad 3 lata i 4 miesiące.Zrobiłyśmy jej pedicure, przemyłyśmy uszka i tyle.Pozdrawiamy. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2016 17:42
|
|
monika123,
Takie wpisy kocham |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2016 19:07
|
|
monika123, cudownie |
|
|
|
|
hekatomba
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 09:45
Zwierzątka: cztery szczurzyce oraz stawonogi: rybiki cukrowe, kosarze pospolite i kątniki domowe (gościnnie) |
|
|
Seniorka zupełnie nie wygląda na swój wiek Dużo zdrowia! |
|
|
|
|
Zizollo
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 10:46
Zwierzątka: kot |
|
|
jaka cudowna babciunia ślicznotka niech trzyma się dalej w zdrówku i tak dobrej formie |
_________________ tu nas zobaczycie http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13006
na zawsze w sercu : Balu ?.10.12- 27.10.13,Bonzo 01.03.12-13.01.14,Bolo 01.03.12-14.08.14, Dragon ?-02.09.2014 ,Kiran 02.09.13-27.01.16, Karmel 02.09.13-31.05.2016[*] |
|
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2016 11:21
|
|
Dziekujemy za ciepłe słowa Babunia jest caly czas miziana i rozpieszczana jak tylko się da. |
|
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2016 10:16
|
|
Witamy, witamy .No cóż mogę napisać ... Dziś kończymy 3,5 i biegniemy sobie nadal.Co prawda babcia jest coraz słabsza, mniej je, ale jakoś dajemy radę.Oby tak dalej a będę szczęśliwa
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|