|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Miot R Rotta Taivas |
Autor |
Wiadomość |
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2016 15:10
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
Ech, i nadąż za chętnymi... Dobra, bez zbędnego owijania w bawełnę, po zakończeniu rezerwacji okazało się, że mamy rezygnacje i w związku z tymi trzech chłopców z miotu jest wolnych, a są to - M2, M3 i M5.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany którymkolwiek z chłopców prosiłabym wcześniej o przeczytanie zakładki warunki rezerwacji w celu zapoznania się z warunkami zakupu szczura, a jeśli wszystko będzie odpowiadać to wtedy zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: rottataivasrattery@yahoo.com lub ew. poprzez PW na forum. |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2016 15:15
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
No przecież nie dam rady w tym momencie wykombinować sensownie czegokolwiek, żeby mieć mojego wyśnionego agutka |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2016 15:28
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
quagmire, przechować ci jakiegoś idealnego aguta do czasu kastracji dziewczynek? |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2016 18:58
|
|
Pyl, dzięki. Samolubnie nie chciałabym tracić tak dużo czasu z życia zwierzaka, który żyje tak krótko
[ Dodano: Czw Mar 17, 2016 10:41 ]
I jeszcze mój ulubieniec został wolny?
Nakota, wyściskaj malucha |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Nakota
Światowy transporterek
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2016 18:09
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
quagmire, ano tak, ciągle wolny. Wymiziałam łobuza, zgodnie z prośbą
Dzieciaki na chwilę obecną bardziej przypominają myszy niż szczury i doprowadzają mnie do szewskiej pasji tyjąc 1-2g dziennie przy pochłanianiu każdej ilości jedzenia jak szarańcza Serio, nie wiem jak one to robią, kiedy generalnie tylko przynoszę im miski z jakimś nowym jedzeniem, którego po godzinie nie ma Velvetki w dodatku postanowiły trochę przełysieć. Ale ogólnie to bardzo pocieszne stworki, dać im chwilę wolności to wejdą człowiekowi na głowę i tak zadowolone będą przemierzać świat A już na pewno będą zwiedzać każdy możliwy do zwiedzenia kąt, nawet jeśli będzie wymagało to chodzenia po ścianie |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2016 19:04
|
|
Cudowne dzieciaki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|