|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Gdzie szukać terminów? |
Autor |
Wiadomość |
cane
|
Wysłany: Sob Cze 27, 2015 19:43 Gdzie szukać terminów?
|
|
|
Od jakiegoś czasu staram się znaleźć terminy aktualnych wystaw...
Niestety, albo wszędzie [łącznie ze stroną i forum SHSRP] są nieaktualne terminy, albo wystawy nie są już organizowane...
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie można znaleźć aktualne dane? I czy w ogóle SHSPR jest ciągle "żywe"? |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 00:21
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
cane, trochę zażartuję przez łzy - jak czegoś nie idzie wygooglać to znaczy, że nie istnieje... |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 08:47
|
|
|
Pyl to nie jest tak, że wpisałam sobie w google i tyle. Ale wszędzie ostatnią informacją był wpis o wystawie we wrześniu 2014.... Próbowałam się też zarejestrować na forum SHSRP, ale wymaga to weryfikacji przez administratora strony, a ten najwyraźniej się nie pojawia .
Niestety, o organizacji, o której ostatnie informacje pochodzą sprzed roku oraz z którą nie można się skontaktować to cóż... nic dziwnego, że zastanawiam się czy ciągle istnieje |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 09:07
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
cane, ale ja absolutnie Cię rozumiem, tylko niestety jest tak jak piszesz.
Ostatni pokaz był na jesieni na Zoobotanice, nic później nie było. Osobiście liczę, że coś będzie na tegorocznej również, ale nie znam planów.
SHSRP istnieje. Ale czy żyje to trudno ocenić - tętno jest, oddechu brak |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 09:36
|
|
|
Szkoda, bo jak przeglądałam dziennik wystaw to wydawało się, że w pewnym momencie SHSRP zaczyna się całkiem ładnie rozwijać . |
|
|
|
|
noovaa
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 10:08
Zwierzątka: Brygada Ryzykownego Ratunku |
|
|
Po jednej z wystaw była chyba jakaś epidemia wśród szczurów ( dobrze pamiętam? ) ... może dlatego się zatrzymało ... |
|
|
|
SzczurLOVE
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 13:25
|
|
|
Jako członek SHSRP mogę śmiało powiedzieć że istniejemy Mamy na ten rok w planach wystawę aczkolwiek zastanawiamy się nad dwoma lokalizacjami i jak tylko podejmiemy decyzje to oficjalnie umieścimy informacje i będziemy zapraszać Prosimy tylko o jeszcze troszkę cierpliwości, na pewno się opłaci |
_________________ Hodowla SHSRP Incredible Rats <3
Moi Panowie: Sebastian Bach SR, Robin Williams SR, Magic Mike RT, Morgan Freeman RT, Mandarin Cheesecake RT, Vincent van Gogh, Peter Pan ZR, Yanko Muzykant SR, Cud nad Wisłą, Lukrowany Pierniczek SR, Śmietankowy Śledzik SR, Han Solo, Canto I Wielki HS i Chryśko II Wspaniały HS
Za TM: Franklin Delano Roosevelt, Barack Obama, Winston Churchill, Marlon Brando, George Clooney, Albert Einstein, Galaxy Gold ZR, Bruce Willis, Harry Potter, Benjamin Franklin, Hugh Hefner ZR, Stephen Hawking SR, Leonardo Dicaprio, Salvador Dali SR i Indiana Jones ZR<3
|
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 13:39
|
|
|
SzczurLOVE, Ja nie z niecierpliwości temat założyłam, ile ze zmartwienia [że zniknęliście] . |
|
|
|
|
SzczurLOVE
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 19:02
|
|
|
cane, rozumiem Mam nadzieję że już niedługo wszystko będzie jasne i zobaczymy się na wystawie SHSRP |
_________________ Hodowla SHSRP Incredible Rats <3
Moi Panowie: Sebastian Bach SR, Robin Williams SR, Magic Mike RT, Morgan Freeman RT, Mandarin Cheesecake RT, Vincent van Gogh, Peter Pan ZR, Yanko Muzykant SR, Cud nad Wisłą, Lukrowany Pierniczek SR, Śmietankowy Śledzik SR, Han Solo, Canto I Wielki HS i Chryśko II Wspaniały HS
Za TM: Franklin Delano Roosevelt, Barack Obama, Winston Churchill, Marlon Brando, George Clooney, Albert Einstein, Galaxy Gold ZR, Bruce Willis, Harry Potter, Benjamin Franklin, Hugh Hefner ZR, Stephen Hawking SR, Leonardo Dicaprio, Salvador Dali SR i Indiana Jones ZR<3
|
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 20:58
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
cane, dokładnie tak jak SzczurLOVE napisała
Co do epidemii - to było po łódzkiej wystawie kilka lat temu. Aby jak najbardziej ograniczyć ryzyko podobnych sytuacji, na kolejnych wystawach zwiększone zostały środki ostrożności. |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
cane
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 21:30
|
|
|
Skoro jesteście w temacie... to jest jakaś szansa na wystawę na pomorzu? Czy obecnie organizowane są tylko w Warszawie? |
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2015 23:56
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
W tym roku na Pomorze nie ma szans, ale w przyszłym jak najbardziej |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
ney
|
Wysłany: Pon Cze 29, 2015 10:46
Zwierzątka: 4 ogony |
|
|
A Kraków? Czy można liczyć na jakąś wystawę bardziej na południu Polski? |
_________________ Ze mną: Omiś SR, Jaskier ZR, Racuszek ZR
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16092
Za TM: Harry, Potter |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Śro Wrz 30, 2015 18:47
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
A ja TAAAAK bardzo liczę na wystawę w Warszawie |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
Morgana551
|
Wysłany: Śro Wrz 30, 2015 19:22
|
|
|
SzczurLOVE, teraz czas na Katowice! Chyba nigdy w tym mieście nie było wystawy! |
_________________ W nowym domu: Hektor, Tyrion, Frodo, Snow i Hades
Za tęczowym mostem: Beti, Frika, Betunia, Navi, Leto, Kermit, Cookie, Wafel, Gizmo, Oskar, Elmo, Blue, Theron, Muffin, Aslan, Memfis. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|