|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Gru 18, 2016 16:36 |
zaadoptuję kumpla dla mojego Alka(Łódź,Toruń,Siedlce,Warszaw |
Autor |
Wiadomość |
Wandalena
Dołączyła: 07 Paź 2015 Posty: 1 Skąd: Toruń, Siedlce, Warszawa
|
Wysłany: Pon Paź 24, 2016 12:22 zaadoptuję kumpla dla mojego Alka(Łódź,Toruń,Siedlce,Warszaw
Zwierzątka: Szczury, psy, kot |
|
|
Hej, mój 1,5 roczny Alek stracił niedawno towarzysza, poszukuję młodego szczurka, w wymienionych miastach i ich okolicach.
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Paź 24, 2016 14:36
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Wandalena, napisz więcej szczegółów o tym co możesz zaoferować ogonom i czego oczekujesz - w szczególności co oznacza "młody szczurek" (dla jednych to 5 tygodniowy dzieciak, dla innych ogon do roku).
W dziale Oddam masz też konkretne pozycje ogonów poszukujących domu. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Wandalena
|
Wysłany: Wto Paź 25, 2016 17:57
|
|
otóż do niedawna miałam dwa szczurki, około 1,5 roczne, dwa tygodnie temu jeden z nich zdechł, prawdopodobnie nowotwór żołądka, drugi szczur został sam i z dnia na dzień robi się coraz smutniejszy, chciałabym wic znaleźć mu kolegę. mamy dużą klatkę, możliwość swobodnego biegania po pokoju, dużo miłości i jedną smutną kluskę . |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Wto Paź 25, 2016 18:11
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Wandalena, szukałaś na Szczurzych Adopcjach na fb? W Łodzi masz DT Szczuradełko, w Warszawie Przytułek Ratatuj i kilka innych DT. |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
Wandalena
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2016 18:04
|
|
szukałam, wszędzie te same ogłoszenia, ale wczoraj ktoś polecił mi szczuradełko i zamierzam tam zajrzeć |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Pią Gru 02, 2016 12:53
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Aktualne? |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|