|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Tendencyjność poznawcza u szczurów - dr Rafał Ryguła |
Autor |
Wiadomość |
Pyl
Powrócona

|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 21:46 Tendencyjność poznawcza u szczurów - dr Rafał Ryguła
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Tak jak napisałam w wątku o seminarium o tendencyjności poznawczej u szczurów udało mi się uzyskać materiały od prowadzącego ze zgodą na publikację na naszym forum.
Macie i cieszcie się.
I żałujcie, że nie byliście, bo dr Ryguła bardzo ciekawie i przystępnie to wszystko opisywał. Prezentacja była "dla ludzi"
Może komuś będzie się chciało i przełoży z angielskiego?
Rozszerzenie 'pdf' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'pdf' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
 |
L.
wtulony kropek.

Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pią Gru 27, 2013 17:28
|
|
|
Pyl, nawet nie wiedziałam, że była taka prezentacja ostatnio |
|
 |
Pyl
Powrócona

|
Wysłany: Sob Gru 28, 2013 08:40
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
L., to tym bardziej cieszę się z tych materiałów. Częstuj się |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|