|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Sty 13, 2014 09:46 |
[Gdańsk] 1,5-roczny samczyk agouti |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 20:00 [Gdańsk] 1,5-roczny samczyk agouti
Zwierzątka: brak |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: męska
3. Wiek szczurów: ok. 1,5 roku
4. Miasto: Gdańsk
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: po uzgodnieniu - w pobliżu Trójmiasta albo na trasie pociągu Gdańsk-Ełk mogę dowieźć, do reszty Polski możemy poszukać transportu za pośrednictwem osób trzecich.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: wcześniej brak danych, ale przez ostatni rok był zdrowy i jest nadal
7. Charakter, usposobienie szczurów: niżej
8. Stosunek szczurów do człowieka: niżej
9. Stosunek do innych szczurów: niżej
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: po prawie roku wróciły do mnie z adopcji, powodem oddania była alergia dziecka właścicielki.
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: mała klatka ok. 50x30x60 cm, jeśli ktoś chce (nie nadaje się do trzymania szczurów na stałe).
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: odpowiednio duża i urządzona klatka, dobrej jakości karma, możliwość wypuszczania szczurów z klatki, zapewnienie mu towarzystwa innych szczurów tej samej płci, gotowość do zapewnienia im opieki weterynaryjnej w razie potrzeby. Umowa adopcyjna, w przypadku osoby niepełnoletniej - zgoda opiekuna.
17. Kontakt: PW na forum
18. Kilka słów o szczurze:
Wszystkie szczurki trafiły do mnie z dwóch interwencji ok. rok temu. Zostały adoptowane, ale niestety musiały wrócić z adopcji z powodu alergii dziecka właścicielki.
Irek
Nieduży, aktywny, ciekawski i ruchliwy szczurek. Nie wykazuje agresji w stosunku do człowieka. Nie jest fanem podnoszenia, ale przy dobrym humorze całkiem grzecznie siedzi na rękach W stosunku do innych szczurów stara się alfować, potrzebuje raczej uległego towarzysza. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
Ostatnio zmieniony przez smeg Pon Lis 25, 2013 10:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 10:09
|
|
Podbijam Szczurki nadal szukają domu, zwłaszcza Irek i Biały Czarny ma w piątek operację wycięcia guza, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Zwiska prawdopodobnie przygarnia moja siostra - do towarzystwa dla Amorka SR i Willy'ego SR. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 10:07
|
|
Zwisek już w nowym domu, Duży po operacji usunięcia guza zostaje u mnie razem z Haszakiem Mam chętną osobę na Białaska, ale jeśli znajdzie się ktoś, kto przygarnie go razem z Irkiem, będzie to preferowany domek Ewentualnie szukamy domku dla samego Irka. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 18:50
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Irek i Białas |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2013 10:38
|
|
Białas w nowym domu Irek nadal szuka... Edytowałam pierwszy post, ogłaszając już tylko jego |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Lis 25, 2013 10:59
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Super, bo strasznie kusił Zwisek z resztą też
Trzymam kciuki za domek dla Irka |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 08:17
|
|
W piątek będzie kastrowany i prawdopodobnie ma już zaklepany dom, ale poczekam z zamknięciem tematu aż do niego trafi |
|
|
|
|
Lidkamk
Moje Chłopaki :)
|
Wysłany: Czw Sty 09, 2014 13:46
Zwierzątka: szczury |
|
|
i jak z tym domkiem dla niego bo ja zastanawiam się nad adopcją, mam 1,7 szczurka samca nie cały miesiąc temu został sam, jego braciszek niestety odszedł i Gacek bardzo zmienił się, jest smutny, nie chce się bawić. A twój jest w podobnym wieku więc może by się dogadaly z pyszczka są podobne. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Sty 13, 2014 09:46
|
|
Wczoraj Irek trafił do nowego domu u Osny, więc temat nieaktualny |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|