|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Pon Gru 16, 2013 22:35 |
[Polecam][Kraków]Przychodnia weterynaryjna ul. Kordiana 60 |
Autor |
Wiadomość |
psst
|
Wysłany: Śro Sie 22, 2007 12:46 [Polecam][Kraków]Przychodnia weterynaryjna ul. Kordiana 60
|
|
|
Mam pytanie: czy ktos z Was był może ze swoim szczurkiem u weterynarza przy ul. kordiana w krakowie (bądź jakiegos innego na kurdwanowie)? |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Pią Lut 17, 2012 17:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
odmienna
|
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 07:39
|
|
|
ja leczę moje zwierzaki na ul. Kordiana - spokojnie mogę polecić Cała Trójka przyjmujących tam lekarzy jest "na +"
Co prawda, nie są to specialiści od szczurków (jeszcze )- ale mają bardzo dobre, serdeczne podejście do zwierząt.
w trudniejszych przypadkach- dobrze trafić na dra Wilkołaskiego- ma chyba, oprócz fachowej wiedzy, niesamowitą intuicję. |
|
|
|
|
nitka
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 13:07
Zwierzątka: 2 szczury, 3 psy |
|
|
dr Wilkołaski ma podejście i wiedzę, wyleczył mi psa po 1,5 roku pseudleczenia go u innch, ze szczurasami też sobie radzi i to coraz lepiej, dokladny, życzliwy, widac, że jego zawód to pasja a nie wyzysk finansowy, zawsze można zadzwonic i się poradzic, obecnie przyjmuje na ul Lwowskiej gdzie ma swój prywatny gabinet. POLECAM! |
_________________ "Idąc cmentarną aleją szukam ciebie, mój przyjacielu ......" [*] D.
|
|
|
|
|
1Netka1
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 15:40
Zwierzątka: Kamis, Chili, Peper, Szafran, Czoko |
|
|
JA bo mieszkam tuż obok. Pierwsza wizyta i ostatnia od razu po pojawieniu się Blue i Alucarda u mnie w domu. Byłam na wizycie kontrolnej . Niestety nie znają się tam na szczurkach , nie dali rady ich nawet osłucha.
Mogę spokojnie polecić tę klinikę dla osób które mają typowe zwierzaki domowe. Koty, psy, króliki, ale nic więcej
Są ludźmi którzy starają się pomóc zwierzętom ale niestety , oszczurzonym nie polecam
Za to mojego psa powierzę im nawet z zamkniętymi oczami |
|
|
|
|
Manta
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 18:40
|
|
|
W krak-vecie (ul.sanocka) dr Adamska-Lasek sobie z myszami radzila, ze szczurem (przy kontrolach i przeziebieniu) tez jak najbardziej na plus, wiec polecam, z tym, ze nie wiem czy juz wrocila, bo jakis czas temu jej nie bylo.
Swoja droga - czasem warto przejechac sie kawalek dalej ze zwierzakiem niz leczyc pod nosem byle-jak. |
_________________ Dziunia, Schiza i Szycha - moje wariatki:
http://forum.szczury.biz/...p=689740#689740 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|