|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Pon Gru 16, 2013 22:32 |
[polecam] [Warszawa] Przychodnia Weterynaryjna OGONEK |
Autor |
Wiadomość |
valhalla
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 20:00
Zwierzątka: świniątka |
|
|
Chciałabym z całego serca polecić dr Joannę Strąk.
Wspaniale obchodzi się ze szczurami, delikatnie, przyjaźnie i fachowo; przejmuje się pacjentami, jest w stałym kontakcie mailowym z właścicielem między jedną wizytą a drugą. Niestety Froda nie udało się uratować, ale za diagnozę i opiekę mogę jej postawić ocenę 10/10. |
_________________ Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*] |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2012 01:15
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Skoro jest już 12.11.2012 to można napisać - Ogonek zmienił lokalizację oraz grafik i... jest w tygodniu całodobowy, a w weekendy otwarty 9-19. Jest też nowa pani weterynarz.
Powodzenia na nowym! |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 15:41
|
|
|
AngelsDream, czyli będzie na stałe przyjmował na Szaserów? |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2012 15:47
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Viss, tego nie wiem, ale warto śledzić profil, tam pewnie będą informacje. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2013 11:48
|
|
|
A to jest jakaś nagła decyzja? Bo przed świętami nic tego nie zapowiadało I chyba docelowo szuka pracy w jakiejś jeszcze innej przychodni. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2013 11:50
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Niamey napisał/a: | A to jest jakaś nagła decyzja? |
Na to wygląda. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Śro Sty 09, 2013 13:36
Zwierzątka: ogony |
|
|
AngelsDream napisał/a: | Viss, tego nie wiem, ale warto śledzić profil, tam pewnie będą informacje. |
Zgodnie z najnowszymi wieściami z facebooka - będzie stale na Szaserów 38, od poniedziałku do piątku, od 11 do 16. Póki co |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 20:01
Zwierzątka: ogony |
|
|
Ze strony Ogonka:
Cytat: | Drodzy Państwo!
Potrzebujemy Państwa pomocy.
Nasza koleżanka, dr Joanna Sieczka, wykonująca na co dzień badania USG psów i kotów, chce wdrożyć się w szczegóły badania ultrasonograficznego małych ssaków. By to osiągnąć, musi wykonać kilkadziesiąt badań zdrowych zwierząt różnych gatunków - od królika i fretki, przez świnki morskie i szynszyle, po szczury, chomiki i jeże.
Za cenę 5 zł oferujemy Państwu pełne badanie jamy brzusznej, może także klatki piersiowej Państwa zwierzęcia. Wizyty bedziemy umawiać telefonicznie pod nr 22 664 66 88 na tę niedzielę!
Serdecznie zapraszamy!
Zespół Ogonka |
Może ktoś się skusi? |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 15:44
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Pyl napisał/a: | Cegriiz, nie, to nie Ogonek
Każda wizyta jest umawiana, to taki standard. |
Heh, a ja nawet nie wpadłam na to że można dodatkowo płacić za wizytę umawianą... co za absurd. |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 15:54
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Off-Topic: | nimka, po prostu w Ogonku wizyty umawiane traktowane są jak wizyty u specjalisty - standardowo czeka się w kolejce. Taka polityka. |
|
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 15:55
|
|
Off-Topic: | nimka, jeśli umówiona wizyta ma dla klienta wartość dodaną (a w Ogonku kiedyś miała z racji koszmarnie długich kolejek - nie wiem jak teraz, bo dawno nie byłam) to czemu nie brać za to pieniędzy. Dla zarządzającego lecznicą, która ma full time pełną poczekalnię klientów umawianie wizyt to oczywista strata - bo jak ktoś nie przyjdzie to się czas lekarza marnuje. Więc można to sfinansować podwyższając cenę wizyty. Strategia zarobku dobra jak każda inna. Może nam się to nie podobać - nie musimy z tego korzystać. |
|
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 16:02
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Pyl napisał/a: | Off-Topic: | nimka, jeśli umówiona wizyta ma dla klienta wartość dodaną (a w Ogonku kiedyś miała z racji koszmarnie długich kolejek - nie wiem jak teraz, bo dawno nie byłam) to czemu nie brać za to pieniędzy. Dla zarządzającego lecznicą, która ma full time pełną poczekalnię klientów umawianie wizyt to oczywista strata - bo jak ktoś nie przyjdzie to się czas lekarza marnuje. Więc można to sfinansować podwyższając cenę wizyty. Strategia zarobku dobra jak każda inna. Może nam się to nie podobać - nie musimy z tego korzystać. |
|
Tylko gdyby informowali o tym niezorientowanych to byłoby miło
Mnie nie poinformowali jak zadzwoniłam i zapytałam się czy mogę przyjść na wizytę i na kiedy mają wolne terminy |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 18:35
|
|
Off-Topic: | nimka, to teraz już wiesz i nie musisz z tego korzystać
MT, może tego offtopa przenieść do wątku Ogonka? |
|
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|