|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Nie Gru 16, 2012 11:54 |
Adoptuję samiczkę (Szczecin) |
Autor |
Wiadomość |
tatankayotanka4
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 12:43 Adoptuję samiczkę (Szczecin)
|
|
|
Weterynarz zadecydował o eutanazji mojej kochanej szczurki i druga samiczka została sama, ma 9 miesięcy jest bardzo ruchliwa i potrzebuje towarzystwa, chętnie podjadę po zwierzątko jeśli ktoś jest zmuszony je oddać. |
|
|
tatankayotanka4
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2012 18:30
|
|
|
Chciałam dopisać, że mimo iż marzy mi się rasowy szczurek to chętnie przygarnę dowolnego; bardzo chciałabym po prostu jakiegoś uratować zamiast brać z hodowli co niestety w tym mieście będzie trudne do zrobienia... Gris jest teraz samotna i nawet tyle się nie bawi raczej je i śpi bo tęskni za dotychczasową towarzyszką na co smutno mi patrzeć. Mieszkam sama więc zwierzątka nie są narażone na hałas (ściany cienkie to nawet muzyki głośno się nie słucha) a i mogą biegać gdzie chcą, klatka zazwyczaj stoi otworem sucha karma zawsze w miseczce do tego owoce, warzywa, orzechy, płatki owsiane, nasionka. Gonzi była kochanym przytulaskiem, ta co została to mały diabełek zaś - żywe srebro ale czasem przyjdzie poskakać mi po kolanach . Pozdrawiam |
|
|
tatankayotanka4
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 11:51
|
|
|
nieakt. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|