|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 03, 2012 09:26 |
Grodzisk Mazowiecki 10 szczurków |
Autor |
Wiadomość |
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 16:03
|
|
|
Kluska123 bardzo się cieszę ))
Pyl- w zasadzie tak- choć niepewna jest sytuacja tych dwóch labików, no i Pirat- póki co wykastrowany...ale tak, czy siak- dom znajdzie |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 18:05
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
Nika zdaje się potrzebuje pomocy w łączeniu samców, jak połączy to 2 chłopców z Grodziska zostanie u niej na stałe. Dziś spróbuję jej pomóc wirtualnie, ale może ktoś mógłby podjechać i zobaczyć na zywo to łączenie, bo ona twierdzi że atakuje jeden z maluchów, a u mnie żaden nie przejawiał agresji podczas łączenia z Ryśkiem |
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 13:50
|
|
|
Hop hop Jeszcze jeden samczyk szuka domku (nie chce się dogadać z innymi ogonami, zalecana kastracja...), jest u mnie we Wrocławiu. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 21:37
|
|
|
u mnie Piracik do adopcji- jest po kastracji i wymaga dalszej socjalizacji- robi postępy, ale jeszcze trochę przed nim |
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 18:38
|
|
|
U mnie jest jeden białasek na DT, nadal szuka kochającego domku... |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2012 19:21
|
|
|
Piracik jest u MadziaK z sąsiedniego forum, a dwóch samczyków- nadal u osoby, która je adoptowała- mimo problemów....ale nie wiem czy nie zmieni zdania i w końcu ich nie odda- więc proszę o nie zamykanie wątku- po świętach wszystko się wyjaśni, no i chłopak u Kluski tez szuka domku. |
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 13:08
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Jak tam sytuacja? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 19:47
|
|
|
Mój DTciak czeka teraz na kastrację, postanowiłam uzbierać pieniądze na zabieg, może wtedy ktoś się skusi na miziaka, naprawdę warto!
edit: Zdjęcia niedługo będą, zastanawiam się nad założeniem osobnego wątku, będzie bardziej przejrzyście. |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 05:53
|
|
|
po kastracji na pewno będzie lepiej, widziałam po Piraciku jak się zmieniał |
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 11:42
|
|
|
Biały cały czas szuka domu Siedzi już na kolanach, można go miziać, tulić, całować. Czasem zrobi stresową kupkę, ale rzadko mu się to zdarza. Wyrósł nasz misiu polarny, uwielbia wybiegi, wszystko go ciekawi, za to nie lubi, gdy ktoś mu w tych wybiegach przeszkadza. Wtedy łapie ostrzegawczo ząbkami, ale nie gryzie do krwi. Zbieram pieniądze na kastrację, myślę, że za tydzień straci jajka. Wtedy się na pewno uspokoi.
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2012 19:49
|
|
|
Nasz miś polarny schudł w przeciągu kilku dni, jest pod obserwacją weterynaryjną, zostaje u nas na stałe. Nie oddam go już,ze względu na to, że coś mu dolega. Dlatego temat zamykam, nubijka zgadzasz się, czy zostawić wątek?
Zamykam temat. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|