Przesunięty przez: agathe1988 Pią Lip 01, 2016 17:14 |
Przygarne samca Warszawa i okolice |
Autor |
Wiadomość |
aresarma
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2016 23:34 Przygarne samca Warszawa i okolice
|
|
|
Przygarne samca, młodego dzieciaka, najchętniej labika, ale może być inny oprócz kapturka. Warszawa i okolice.
edit: Przeszukałam chyba wszystkie fora, strony ogłoszeniowe i portale zwierzęce. Naprawdę tak trudno znaleźć szczurki? Czy ja jakaś ułomna jestem? A takiego karmowego białasa nie da się skądś uratować? Czy nie polecacie takiego pomysłu? |
|
|
|
|
nimka
|
|
|
|
|
aresarma
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2016 20:57
|
|
|
Mało korzystam z fb, ale zaglądałam na Szczurze Adopcje. No nic, poczekam albo wezmę od terrarysty, zawsze to uratowany szczurek więcej. |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 10:43
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Może to nie najbardziej "lotny" pomysł, ale jeżeli szukasz białego, to czy kontaktowałaś się np. z wydziałem weterynarii, albo z odpowiednim działem w Polskim Towarzystwie Etologicznym?
Może u nich w labach jest coś do wyciągnięcia. |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
aresarma
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 19:26
|
|
|
Z uczelnią nie miałam kontaktu od czasów studiów, a było to ładnych parę hmm... naście lat temu Trochę mi głupio jechać i szukać szczura szczerze mówiąc. Przez lata ciągle docierały do mnie wieści o wacikach do adopcji, a teraz jak się rozglądam panuje posucha. Tym gorzej, bo chciałam sobie zmontować dwuosobowe stado z różnych źródeł i połączyć za jednym zamachem, bo mam bardzo złe doświadczenia z łączeniem dorosłych ogonów. Widzę jednak, że nie tak łatwo o adopcję Spoko, nie spieszy mi się. Chcę naprawdę pomóc jakiemuś w potrzebie, ewentualnie drugi kawaler będzie z hodowli, jeszcze to rozważam, bo nigdy nie miałam "rasowca". Zobaczymy. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 22:53
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
aresarma, możesz się jeszcze skontaktować z Vivą Gryzonie. "Jakość" szczurów co prawda zależy bardzo od tego kto jest DT, ale zazwyczaj mają więcej ogonów niż ogłoszone w necie (dobre DT są zawalone opieką nad szczurami i nie mają czasu na aktualizację ogłoszeń). |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
agathe1988
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2016 08:27
Zwierzątka: Cała 16 w <3 |
|
|
Aktualne? |
_________________ Na zawsze w sercu: Dumbo [*] Dabi [*] Abu [*] Dropsik [*] Gucio [*] Bubuś [*] Mount [*] Tadeusz of Zirrael Rattery [*] Everest [*] Homer [*] Thor [*] Dover [*] Otto [*] Puci [*] Navaho Incredible Rats [*] Powhatan Incredible Rats [*] |
|
|
|
|
aresarma
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2016 15:28
|
|
|
Nie, można usunąć |
|