|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pon Lis 23, 2015 14:47 |
Panna Słoik Kapturza twarz szuka domu! |
Autor |
Wiadomość |
freyasouris
rozhuśtana...
|
Wysłany: Sob Lis 07, 2015 17:28 Panna Słoik Kapturza twarz szuka domu!
Zwierzątka: Bobek Kot &Kizia,Mizia i Filc |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1 (ale w domu tymczasowym https://www.facebook.com/zwierzolove/ czeka ich o wiele więcej, ja zostałam poproszona o wspomnienie tu i ówdzie o tej konkretnej szczurze)
2. Płeć szczurów: Samica
3. Wiek szczurów: prawdopodobnie poniżej roku
4. Miasto: Kraków
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: we własnym zakresie, ewentualnie dogadanie się z dt
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Szczura jest zdrowa, przechodziła kontrolę.
7. Charakter, usposobienie szczurów: wydaje się być jeszcze strachliwa ale w gruncie rzeczy towarzyska
8. Stosunek szczurów do człowieka: do ciągłej socjalizacji choć przy ostatniej wizycie przez godzinę siedziała mi na ramienio-karku, jak się wystraszyła czegoś to uciekała do mnie, wydaje się więc że będzie bardzo towarzyska tylko potrzebuje więcej czasu ze swoim człowiekiem
9. Stosunek do innych szczurów: dobrze dogaduje się z innymi szczurami, przebywa w dużym stadzie właścicielki dt
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: DT Fundacji Viva ( tutaj: https://www.facebook.com/...6858316/?type=3 historia szczurzycy skąd się wzięła, proszę nie komentować kwestii słoika, szczura już ma się dobrze i teraz czeka na swój kochający dom)
11. -
12. Szczura mieszka w licznym stadzie samic i z jednym kastratem
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Brak.
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: sama
15. Wymagania co do przyszłego właściciela: Przyszły właściciel podpisze stosowną umowę adopcyjną, w której będą zawarte szczegółowe wymagania plus ankieta ( https://www.facebook.com/...856906814361312 ) i wizyta przedadopcyjna.
16. Zdjęcia szczurów: niestety posiadam w chwili obecnej tylko takie, jest cudownym, standardowym usznie i sierściowo, kapturkiem
17. Kontakt: muezza@wp.pl ew pw do mnie
18.Kilka słów o szczurze lub szczurach:szczura, jak już pisałam, jest przemiłym kapturkiem, który bardzo potrzebuje swojego człowieka, zakochałam się w niej, sama bym ja wzięła gdyby nie fakt ograniczonych możliwości, limit mój niestety nie pozwala mi tego zrobić. Nie gryzie, nie ucieka bardzo, ma zadatki na szczura naramiennego nie jest już wychudzona a ładna, krągła i błyszcząca |
_________________ Moje Futerka Ogoniaste: <`>Apostazja i Ekskomunika, Nefretete i Rubi, Nezumi,Remi, Grubciu, Ofca, Sasanka<`>. Kizia & Mizia + Filc |
|
|
|
|
freyasouris
rozhuśtana...
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2015 15:25
|
|
w sumie to miała dziś już do nowego domu pojechać jak potwierdzi się że dotarła to napiszę i temat do zamknięcia |
_________________ Moje Futerka Ogoniaste: <`>Apostazja i Ekskomunika, Nefretete i Rubi, Nezumi,Remi, Grubciu, Ofca, Sasanka<`>. Kizia & Mizia + Filc |
|
|
|
|
freyasouris
rozhuśtana...
|
Wysłany: Nie Lis 22, 2015 21:38
|
|
no.. to by było na tyle, SŁoik znalazła dom do zamknięcia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|