|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Czw Lis 12, 2015 09:51 |
przygarne młode samczyki ustrzyki |
Autor |
Wiadomość |
gniewna25
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 10:04 przygarne młode samczyki ustrzyki
|
|
|
mam od paru dni małego chyba 2miesięcznego bezwłosego,niestety był tylko jeden i wiem wiem źle zrobiłam kupiłam w zoologicznym gdzie z kolei jechał do mnie aż z giełdy z łodzi i był tylko jeden jedyny. Jest dość płochliwy ale bardzo ciekawski. nie boi się już mnie szaleje po łóżku az wyobrazić sobie moge jak bby to było z gromadką.... zalezy mi aby miał kolegów także bez sierści .... jeśli chodzi o wiek nie mam do niego pewności gdyż zoolog sam nie wiedział
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ taka ja |
Ostatnio zmieniony przez gniewna25 Nie Wrz 27, 2015 16:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2015 10:11
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
gniewna25, fajnie, że tym razem chcesz adoptować ogony, kupowanie w zoologu to kiepskie rozwiązanie.
Przemyśl tylko najpierw sprawdzenie czy mała nie jest w ciąży - skoro ma dwa miesiące i jest z zoologa/giełdy to jest to wielce prawdopodobne. I zamiast adoptować koleżanki będziesz za chwilę oddawała do adopcji jej maluszki. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
muezza
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2015 17:49
Zwierzątka: 2 koty, 7 szczurów, tymczasy i wspólokatora |
|
|
Ja mam dwie dziewczynki do oddania i czasem ktoś ze znajomych jeździ do Ustrzyk. Jakby Twoja okazała się nie być w ciąży, to polecam moje łaciate krówki |
_________________ ogonki: Tuluza, Batumi, Dunkierka, Haga, Azja, Tirana, Bombo, Malaga i Sofia (Xiaomi of Zirrael)
kotki Genewa i Ronda
Jestem DT w Krakowie, mam ogonki do adopcji |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2015 09:51
Zwierzątka: brak |
|
|
Brak odzewu, zamykam. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|