|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pon Sie 03, 2015 10:34 |
Warszawa - Maluchy do adopcji - Rex, Red Devil, Double Rex |
Autor |
Wiadomość |
Lili-LuLu
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 12:25 Warszawa - Maluchy do adopcji - Rex, Red Devil, Double Rex
Zwierzątka: szczur |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 10
2. Płeć szczurów: 3 samców/ 3 samice
3. Wiek szczurów: 7 tygodni
4. Miasto: WARSZAWA
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tylko po stronie adoptującego
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: jeden z maluchów ma aktualnie złamaną nogę , do adopcji po całkowitym wyleczeniu
7. Charakter, usposobienie szczurów: ciekawskie, przyjazne, zsocjalizowane
8. Stosunek szczurów do człowieka: ufne, od razy przybiegają do człowieka
9. Stosunek do innych szczurów: od narodzin razem , łagodne usposobienie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: nie dotyczy
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: zakupione ciężarne matki
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: tak, rozdzielone
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: nie dotyczy
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: do oddania w minimum parach jednopłciowych, można je również dołączyć do stada
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ankieta adopcyjna, umowa, [b][b]TYLKO I WYŁĄCZNIE ODBIÓR OSOBISTY[/b][/b] , WYMAGANA STERYLIZACJA DZIEWCZYN
16. Zdjęcia szczurów: poniżej, więcej zdjęć wysyłam na życzenie
17. Kontakt: Monika 537 037 775, cmaaa@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Historia zaczęła się od mojej wielkiej miłości do ok 4 miesiecznych samic w kakadu , po cudownie spędzonym tygodniu pełnym zabaw i smakołyków okazało się iż przybyło nam ogonów ... nasze zdziwienie było ogromne słysząc niespodziewanie nad ranem kilka pisków i tak zostałam szczurzą babcią z 16 maluchów
Obecnie do oddania 3 x red devil, 2 x rex ciemny , 1x fuzz, 1x biały siamese/himalayan oraz 3 samice double rex/ fuzz
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ Monia
Lili-LuLu |
Ostatnio zmieniony przez Lili-LuLu Pią Kwi 24, 2015 10:23, w całości zmieniany 6 razy |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 13:32
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Jezusmaria, devile |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 13:33
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Lili-LuLu, czekałam na ten wątek
Trzymam mocno kciuki za rozsądne domki - od siebie mogę tylko napisać, że głaskałam dwóch chłopaków i są kochani - socjalizacja na 6
Ech, szkoda, że nie mogę się doszczurzyć... |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 14:33
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
To ja podpowiem, ze z białasów wyjdą himki.
Kciuki za najlepsze domy |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 16:51
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
ło jejku jejku za domki |
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
nikoś
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 18:12
Zwierzątka: kot,5 szczurków |
|
|
Witam jestem zaintersowana adopcją dwóch samczyków oczywiście na doszczurzenie.Mieszkają już u mnie dwa szczurki samczyki ok 4 mc ,klateczkę posiadamy Savić Freddy2 stary typ z pełnym wyposażeniem,wybiegi codzienne po całym pokoju oczywićie zabezpieczonym.Nie wiem co mam jeszce napisać ponieważ jestem tu nowa i jeszcze nie ogarniam.:oops: |
_________________ Szczur potrzebuje szczura,taka jego natura.
Szczurki-Nikoś, Sammi,Filip,Julek,Amorek
Kot-Klemens |
|
|
|
|
rootskama
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 18:31
Zwierzątka: Bazyl-szczurek, Kerges-kocurek |
|
|
również jestem zainteresowana 2 samczyki, biały siamese/himalayan i rex. |
|
|
|
|
nikoś
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 18:52
Zwierzątka: kot,5 szczurków |
|
|
Dwa piękne kluchy już zarezerwowane ,cieszę się niesamowicie,mam nadzieje że jutro uda się odebrać bączki. |
_________________ Szczur potrzebuje szczura,taka jego natura.
Szczurki-Nikoś, Sammi,Filip,Julek,Amorek
Kot-Klemens |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Śro Kwi 22, 2015 21:04
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Potwierdzam wraz z braciszkiem maluchów, socjalizacja na szóstkę z plusem!
Również tutaj kciukam za najlepsze domki! |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
klaldyj
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2015 14:45
Zwierzątka: 2 szczurki |
|
|
dalej aktualne? |
|
|
|
|
dzoo92
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2015 15:21
Zwierzątka: szczur Letti |
|
|
z tego co mi wiadomo to nie. Pani już dwa dni później pisała że wszystkie szczurki mają już domki na facebooku. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|