|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Szczurki Syjamski |
Autor |
Wiadomość |
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 08:33 Szczurki Syjamski
Zwierzątka: Szczurek: Manfred - narazie tylko sam daje radę... Kot :P I gromadka patyczaków |
|
|
Jej zapytanie brzmi tak:
<Czy z dwóch takich samych szczurków syjamskich urodzą się takie same dzieci?
I Czy jeden może być np. cały biały? >
Zapytała mnie o zapytanie na tym forum, gdyż jej nie działa te forum . Dlatego ja się pytam |
_________________ W moim sercu i za tęczowym mostem: Bodzio i Johnson
A teraz ze mną najukochańszy: Manfredi |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 09:00
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
Chce je rozmnażac? |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 10:55
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
racia12, na forum jest krótki opis genetyki szczurzych odmian. Niech zajrzy. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 11:00
Zwierzątka: Szczurek: Manfred - narazie tylko sam daje radę... Kot :P I gromadka patyczaków |
|
|
olgapsiara napisał/a: | Chce je rozmnażac? | Tak, ale tylko raz, sama jej odradzam, ale dobra dla przyjaciół chce
Tylko jej nie działa alloszczur więc jaki będą miały kolor ten sam czy inny? |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 11:48
|
|
racia12, nie popieramy rozmnażania szczurów niewiadomego pochodzenia, więc niestety nie odpowiem Ci na to pytanie. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 12:25
|
|
Dlatego ja rowniez nie odpowiem |
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 12:44
|
|
No to nic, dobra ja nigdy szczuraków nie będę rozmnażała, chyba ze założe hodowlę - ale to dopiero w przyszłości Ja myślę nad zakupem nowej klatki dla moich chłopaków myślę nad ferplast furet tower, wiem że to temat o innym, no ale już nie chce mi się zakładać nowego tematy |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 12:50
|
|
racia12, nie musisz, a wręcz nie powinnaś zakładać nowego tematu Polecam temat Pomagamy w wyborze klatki |
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 13:01
|
|
A jak pani myśli gdybym ją kupiła to wtedy zostawić ich dwóch w klatce, czy dokupić im jakichś maluszków ? |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 13:03
|
|
racia12, widzę, że masz 12 lat. Jeśli twoja koleżanka też ma tyle to się nie dziwie, że chce. Ja też bardzo chce mieć małe szczurki, ale nawet nie myślę o rozmnażaniu ich. Już lepiej wziąć jakąś ciężarną samice w potrzebie. |
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 13:15
|
|
Ona chyba ma 16 lat (tak naprawdę to nie jest moją koleżanką) Zadała pytanie na zapytaj no to ja jej napisałam że na alloszczur lepiej żeby się spytała ale jej forum nie działało, to ja się zapytałam :p |
|
|
|
|
Jolasia
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 15:54
Zwierzątka: mój Ptyś - labrador, dwuczłonkowa (śmieszne słowo) złoga G, brat - goryl |
|
|
Czym się różnią syjamy od siamse seal point? |
_________________ Nikt nie obiecywał nam,że w życiu będzie łatwo
Za hajsem pogoń, --- wrogom
Zobacz ile osób,dziś ufa naszym słowom |
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 16:22
|
|
Ja nwm to ta moja znajoma sie pyta... Ja mam haszczaka i kapturak |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 16:31
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
racia12, gdyby chciała naprawdę porządnie się za to wziąć, sama by się zainteresowała i poszukała informacji, a nie bawiła się w "dziś pytanie, dziś odpowiedź". Nie warto jej pomagać.
Jolasia, syjamy to po prostu spolszczona nazwa wszystkich siamese. |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
racia12
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2016 17:04
|
|
No wiem, a ona się pyta na zapytaju o te szczurki myśli że ludzie jej odpowiedzą wszystko, tam tylko nabijają żeby mieć ,,punkty'' |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|