|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[Trójmiasto] Zamówienie karmy Mixerama |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2016 21:00 [Trójmiasto] Zamówienie karmy Mixerama
Zwierzątka: brak |
|
|
Hej, czy ktoś z Trójmiasta byłby chętny na zamówienie karmy Mixerama od producenta? Przy zamówieniu 20 kg wychodzi taniej niż w Hipciu (3,3 euro/kg) Przesyłka od 60 euro również jest darmowa. Chodzi mi o standardową wersję Pure Nature: https://www.mixerama.de/f...rundfutter?c=23
Tutaj opis po polsku: http://hipcio.sklep.pl/pr...-podstawowa-1kg . Dla szczurów ze skłonnością do tycia zalecane jest wymieszanie z inną, mniej tłustą karmą (może być uboższa w składzie, Mixerama jest 'na bogato' ). Ja mieszam z Vilmie Premium. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 13:17
|
|
|
smeg, aktualne jeszcze? Ja bym wzięła na spróbowanie, ale raczej jakieś 1-2kg co najwyżej. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 18:25
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
smeg napisał/a: | Ja mieszam z Vilmie Premium |
Mój ZaGrubasek ma na samej Vilmie Premium jakieś 100g nadwagi i nie potrafię tego nawet przy pomocy wetów zbić. Zaczęła być "za okrągła" jakoś tak od siódmego miesiąca życia. |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 20:13
|
|
|
Off-Topic: | Hanami, moja Irina też tylko na Vilmie, a 1,5 miesiąca po kastracji przytyło się jej z 30g |
|
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
olgapsiara
|
Wysłany: Sob Sty 30, 2016 22:34
Zwierzątka: Pies, 3 szczury i gekon lamparci |
|
|
Moje też tylko na Vilmie i Granda ponad pół kilo, a jej siostra zaledwie 300 g |
_________________ Ze mną : Pysia, Granda i Szelma
Za TM : Mysia ( 6 miesięcy ) [*] |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Nie Sty 31, 2016 08:02
Zwierzątka: brak |
|
|
Aktualne, ale nie ma jeszcze chętnych na cały worek |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|