|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Śro Maj 02, 2012 08:44 |
Ankieta - odmiany szczurów |
Autor |
Wiadomość |
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 22:56 Ankieta - odmiany szczurów
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Witam
Piszę pracę inżynierską na temat odmian szczurów i jednym z jej celów jest próba przybliżenia popularności poszczególnych odmian. W tym celu przygotowałam krótką ankietę. Moja serdeczna prośba do Was - wypełnijcie proszę
Jest tam siedem prostych pytań: dwa o liczbę szczurów i pochodzenie oraz pięć dotyczących samych odmian. UWAGA! Przy pytaniach o odmiany trzeba koniecznie wpisać liczbę posiadanych szczurów tej konkretnej, zaznaczonej odmiany! Ma to skrócić Wam wypełnianie (nie trzeba wypełniać ankiety o każdym szczurze oddzielnie). Weryfikacja wyniku jest już kwestią moich obliczeń. Jeśli będziecie chcieli opublikuję obliczone wyniki.
Link do ankiety :
http://moje-ankiety.pl/respond-14978.html
I ostatnia prośba: to moja pierwsza ankieta więc proszę o wyrozumiałość i jeśli do ankiety wkradł się jakiś błąd, lub macie jakieś uwagi co do jej formy - dajcie znać na pw. Będę brała pod uwagę wszelkie uwagi i sugestie. Do oddania prac jest jeszcze trochę czasu i będzie można jakby co wprowadzić poprawki |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:00
|
|
|
przy kolorach oczu - daj najlepiej wszystkie nazwy po angielsku no i jeszcze jedno - jest opcja czerwone, ruby, dark ruby - czerwone to chyba ruby, nie? |
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:01
|
|
|
Wysłane
Trochę za mało rodzajów znaczeń. Brakowało mi np. varieberk. I co, jeśli szczur ma 2 znaczenia np. blazed capped ? - ja zapisałam to w "innych" |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:03
|
|
|
wyskakuje mi, że nie da się udzielić odpowiedzi |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:04
|
|
|
przy kolorach to też kiepsko... jak mam zakwalifikować szczura beige albo lilac???
no i kolory DOTYCZĄ fuzzów fuzz może mieć wszystkie kolory tak samo jak standardowosierstne szczury... |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
|
|
|
oczy są:
pink, ruby, dark ruby, black, odd eye
skoro robisz ankiete o odmianach radziłabym skonsultować to z kimś doświadczonym bo roi sie od błędów. |
Ostatnio zmieniony przez L. Sob Lis 05, 2011 23:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Cola
dumny student wet :D
|
Zwierzątka: kot |
|
|
na końcu pojawiło się "ankieta nieaktywna, nie można udzielić odpowiedzi" |
_________________ mam kota.
|
|
|
|
|
Majszczur
kolekcjonerka bubli
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:06
Zwierzątka: BPP... 2 kociaste... 7 ciur...wodnych zatrzęsienie... |
|
|
znaczenia - brakuje... husky
oczy - lepiej byłoby albo wszystko po polsku albo wszystko po angielsku
nie mogłam wysłać... pojawiło się podświetlone na pomarańczowo info: "ankieta nieaktywna" |
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:08
|
|
Jeśli ankieta jest nieaktywna to znaczy że właśnie wprowadzam poprawki, wybaczcie, dopiero się uczę robić takie rzeczy |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:09
|
|
|
Po mimo tego, że jesteśmy w Polsce używamy angielskiego tj. międzynarodowego nazewnictwa
Nie da sie wszystkiego przetłumaczyć na polski bo wyjdą farmazony wiec proponuje zostac przy tym angielskim.
i myślę, że wszyscy z chęcią byśmy ujrzeli wyniki ankiety |
|
|
furburger
bez kija nie podchodź
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 08:06
|
|
|
chciałam wejść w ankiete i lipa, ankieta nieaktywna |
_________________ Ferdek, Boczek, Paździoch
Alfred [*] Manfred [*] Bolesław [*] Kayomi [*] Księżniczka [*] Perła [*]
Fruburgerwe stadko |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:09
|
|
|
furburger, bo Ola poprawia akiete, uruchomi ja jak skonsultuje wszystkie odmiany. |
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:21
|
|
|
Nadal nieaktywna... Jak się coś zmieni, dajcie ktoś znać |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:42
|
|
Po konsultacji z Azi, ankieta została poprawiona i uaktywniona
Z góry dziękuję za cierpliwość i wypełnienie ankiety |
|
|
|
|
furburger
bez kija nie podchodź
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:50
|
|
|
a czym się różnią pink od ruby, i dark ruby ? Moja Kayomi ma czerwone oczy a Księżniczka czerwono czarne i nie wiem co zaznaczyć |
_________________ Ferdek, Boczek, Paździoch
Alfred [*] Manfred [*] Bolesław [*] Kayomi [*] Księżniczka [*] Perła [*]
Fruburgerwe stadko |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|