|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Pon Mar 26, 2012 18:45 |
[Miot] Dzieci Bąbli - 24.05.2008r - Pierwsze urodziny! |
Autor |
Wiadomość |
Mała Mi
belfer ;)
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 12:19
Zwierzątka: Kot |
|
|
Ninek napisał/a: | Chłopcy nie mają, bo nie mają też właścicieli | no ale imiona jakieś moga mieć... ;> bo tak brzydko brzmi - M1, M2... (kojarzy mi sie z mieszkaniami wybacz, ale ostatnio szukaliśmy mieszkań i takie zboczenie pozostało )
moje propozycje:
M1- Zodiac
M2- Piere (czyt. Pier:))
M3- Dail/ Day
M4- Donald |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:12
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
Więcej fotek i kilka indywidualnych na fotosiku
Co do imion. Propozycje miałam już od jakiegoś czasu Stwierdziłam, że malce, które nie znajdą domków od razu, będą miały imiona na A Chłopcy to:
M1 - Akio
M2 - Amai
M3 - tu decyduje przyszła właścicielka. na razie mówie na niego Misio, Misiek, itp bo jest strasznie misiowaty.
M4 - Abaj |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:16
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Jakie maleńkie kochane szczypioreczki,aż mi ślinka leci
|
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:33
|
|
|
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:38
|
|
http://www.fotosik.pl/pok...eb2a5ee64d.html
Piękne. Mam tak spokojnie znosi przepychanki. Przymrużyła oczka |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
idaa
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 23:33
Zwierzątka: 7 myszek, 1 świń, 2 chomiki, 2 psy i kocica |
|
|
M4 - Abaj - cudeńko po prostu. Gdybym tylko mogła .... Jeszcze trochę, a moje postanowienie, że będę miała tylko dwa chłopaki odleci w siną dal |
_________________ Za TM
Hektor[*]&Rodney[*]
|
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 10:59
|
|
Aluzja:
Akio:
Abaj:
Mimi:
Apla:
Amai:
Teddy:
Wiwi:
Maluchy są przesłodkie Coraz więcej czasu spędzają na zabawach, mniej na spaniu i ssaniu mamy. Po otworzeniu klatki większość jest przy drzwiczkach (nie ma tylko tych, które sie ganiają po klatce jak opętane) a ja mam oblężone ręce Liżą, podgryzają, wspinają sie, kompletny bezstres - człowiek jest fajny |
|
|
|
|
blackowca
zwariowałam
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 11:57
Zwierzątka: <:3 |
|
|
Jeszcze tu takie piękne zdjęcia... to są istne tortury... |
_________________ Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte.
[*]Soleil, Bizu, Hemingway, Nil , DaVinci RR i Dyzio RR
|
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 17:21
|
|
Strasznie dawno nic nie pisałam. Maluchy mają już 34dni. Niedługo zaczną sie rozjazdy do nowych domków.
Są kochane, przyjacielskie i uwielbiają ludzi.
Chłopki upodobały sobie siedzenie na mnie ::) Potrafią przesiedzieć tak godzine, liżąc i gryząc mnie po uszach, próbując otworzyć mi oczy (tymi ostrymi pazurkami), dają buziaki, wylizują całą twarz (przez potwory ostatnio nawet kremu nie używam, coby im nie poszkodziło) i próbują mi odgryźć usta... Ramiona mam podrapane tak, jakby mnie ktoś w jeżyny wrzucił
Baby za to biegają, szaleją i co chwile robią nalot na mnie wszystkie na raz
Dzisiejsze fotki:
Abaj:
Akio:
Amai:
Teddy:
Ahaya:
Aluzja:
Ancora:
Apla:
Ayla:
Ancora i Ahaya nadal czekają na swoich ludzi. |
|
|
|
|
Natalia
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 09:58
|
|
|
Ancora i Ahaya są urocze .Mogłabyś mi opisać ich charaktery? . |
|
|
|
|
Unnamed195
|
Wysłany: Śro Paź 15, 2008 20:04
|
|
|
Ja jak tata pozwoli na szczury, to tylko z zoologicznego Na pewno nie pozwoli na to, żeby musiał jechać po nie do innego miasta |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Paź 15, 2008 20:07
|
|
Off-Topic: | Unnamed195 napisał/a: | Na pewno nie pozwoli na to, żeby musiał jechać po nie do innego miasta | Z jakiego miasta jesteś ,czsem się zdaża że ktoś jedzie i mógłby Ci przywieść. Zoologiczny to zuo i trzymaj się od niego z daleka |
|
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Unnamed195
|
Wysłany: Śro Paź 15, 2008 20:20
|
|
|
Ja jestem z Inowrocławia, jakieś 20 minut jazdy samochodem do Bydgoszczy.
Off-Topic: | A gdyby ktoś mógłby przetransportować ( ) szczury, to klatkę wziąć, czy dokupić transporter ( zapomniałem jak to się nazywa ) |
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Śro Paź 15, 2008 20:39
|
|
Off-Topic: | Unnamed195, w Bydgoszczy są albinosy na domach tymczasowych wejdż na forum spsu
A w tym temacie nie pisz bo to nie na temat |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|