Lista sklepów zoologicznych niesprzedających zwierząt |
Autor |
Wiadomość |
Senthe
|
Wysłany: Śro Mar 30, 2016 11:08
|
|
|
Off-Topic: | Gamabunta, ojej, jeśli faktycznie jest, to super, to bardzo blisko mnie! Chociaż tyle udało mi się z tą przeprowadzką, co prawda cały świat daleko, ale praca, lecznica i zoologiczny blisko, czego chcieć więcej |
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 13:18
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Gamabunta, co z tym sklepem? Daj znać to zaktualizuję wątek. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Senthe
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2016 19:35
|
|
|
Byłam w Hali Tęcza i potwierdzam, że jest tam sklep, który sprzedaje wyłącznie karmę, głównie dla psów i kotów. Jest co prawda kiepsko wyposażony jak na szczurze potrzeby - brak fajnych akcesoriów do klatki, niewielki wybór karmy. VL Rat Nature udało mi się jednak kupić, więc nie ma tragedii. Można śmiało dopisać do listy. |
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 09:09
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
Wrocław, (nie jestem pewna czy ten sklep ma nazwę), Hala Tęcza - Bajana 1, raczej psio-koci w tym kierunku nieźle wyposażony, jakieś szczurze rzeczy się znajdą. |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2016 13:21
|
|
Gamabunta, Senthe, internet zeznaje, że sklep może nazywać się "Pirania" - to ten? |
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2016 16:40
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
Pyl, o tak! |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2016 16:45
|
|
Gamabunta, zrobione |
|
|
|
|
Karol739 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 08, 2018 09:25
|
|
|
Białystok, MaxiZoo. Ul. Wyszyńskiego. Trochę drogi, ale polecam. Ma dużo karmy dla psów i kotów i mało akcesoriów dla ciurków. 8/10 byłoby
Warszawa, M1 Marki, MaxiZoo. Pracuje tam założycielka SHSRP, pani Agnieszka (nazwiska nie pamiętam, pseudonim chyba "poema" czy coś takiego). Są tam karmy dla szczurów, dość drogi sklep. |
|
|
|
|
|