|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 22:04 |
Miot N2 SunRat's - rezerwacje str.5 |
Autor |
Wiadomość |
cornflakegirl
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 13:22
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
quagmire, próbowałam... Ona ogólnie jest na wysokich dawkach, dostaje pół tabletki cabaseru. |
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 13:40
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Szkoda, że nie jest stabilna |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 15:06
|
|
quagmire, chwilami tracę siły, ten szczur ma po prostu pecha |
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
|
|
|
|
Papi
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 20:52
|
|
|
cornflakegirl, dużo kciuków dla dziewczyn . Nessi niestety nie dotrwała do rana. W pewnym momencie myślałam, ze leki zaczęły działac, otworzyła oczka, ożywiła się troszkę, nawet łapki troszkę się rozluźniły, próbowała przetrzeć łapkami nosek...a potem usnęła
[ Dodano: Czw Maj 05, 2016 21:59 ]
Mao, i kciuki dla Nel
Nie spodziewałam się, że Nessi tak nagle odejdzie. Jestem ciągle w lecznicy z innymi szczurciami i własciwie cieszę się z kazdego kolejnego dnia ale Nessi i Ozzy z O2 były w swietnej formie |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 23:13
|
|
Papi, bardzo mi przykro |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2016 06:12
|
|
Papi, przykro mi trzymaj się |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2016 07:56
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Papi, tulę
Takie nagłe odejścia bolą najbardziej, nie mamy czasu przygotować się na to. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Pati112
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2016 08:13
|
|
|
Przykro mi U nas Nikoś jakoś jeszcze sobie radzi, ale ma dużą nwd krążenia, 3 dni temu zostawiliśmy go z chłopakami w hamaku i też myśleliśmy że to jego ostatnia noc, ale rano wstał i wszystko było ok. więc nie przewidzisz tego co się może wydarzyć. Trzymaj się ciepło |
_________________ -= Natan i Edek =- |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2016 07:38
|
|
Wolę już tutaj nie pisać jak Nanna się czuje, gdy napiszę, że dobrze to się sypie, gdy źle zaczyna szaleć i dominować nutelle, co dość komicznie wygląda ten szczur podnosi mi ciśnienie kilka razy dziennie buziaki dla rodzeństwa! |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2016 21:28
|
|
Nanna i Nutella nadal razem Raz lepiej raz gorzej, kulamy się do przodu. |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2016 21:52
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Nel się melduje. Cały czas w formie i oby jak najdłużej.
Zdrowia dla rodzeństwa, oby jak najdłużej były z nami |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 10:09
|
|
Wyżej wspomniana forma nas opuściła.
Nel koszmarnie znosiła lipcowe upały (choć teraz jest chłodniej i choć nie ma tragedii, super też nie jest). Pojechałam z nią na echo, ale serce działa i wygląda prawidłowo. Pojechaliśmy na rtg głowy... i nie lubię mieć racji.
Mamy zwężony kanał oddechowy i zacienione miejsca. Jeśli nie pomogą inhalacje, antybiotyki i sterydy, to to chyba byłoby na tyle... |
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 10:13
|
|
Mao,
Czyli tak ogólnie problem tkwi w nosie? |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 19:28
|
|
W uproszczeniu: tak. |
|
|
|
|
|
Pati112
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2016 19:07
|
|
|
Hejka, Nikoś od marca był na lekach sercowych i było ok, dzisiaj niestety dostał ostrego obrzęku płuc (z nosa i pyszczka wylewała się piana) i niestety jedną słuszną decyzją było uśpienie go, przykro nam. Miał 2,5 roku, jego brat Natan jest w bardzo dobrej formie, pozdrawiamy ze smutkiem |
_________________ -= Natan i Edek =- |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|