Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:22 |
Miot J Emerald Moon pierwsze urodziny :) |
Autor |
Wiadomość |
jaczek
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:15
Zwierzątka: Chrupka i Chwilka!!!! |
|
|
Witajcie! To my zarezerwowalismy Joko i Jagodke. Pisze my, bo jestesmy rodzinką z 3 dzieci. Starsze Szymek 11lat i Zosia 6lat nie mogą juz sie doczekac panienek. Mamy juz doswiadczenie ze tymi przesympatycznymi gryzoniami, niestety nasze byly ze sklepu i okazały sie b. chorowite. Z Plamcią pozegnalismy sie po pół roku, a Nosia po dwóch latach, kiedy odrósl jej po raz 3 guz i operacja kolejna nie byla juz możliwa. Mamy nadzieje ze tym razem dluzej z nami będą.... Pozdrawiamy wszystkich szczurkofanów i do uslyszenia na forum.
Ps Mieszkamy w Poznaniu i po szczurki planujemy pojechac samochodem do Torunia Jezeli ktoś potrzebuje transportu zwierzaków to prosimy o kontakt na forum( najlepiej prywatna wiadomosc, co by mi nie umknela |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:18
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
jaczek, witam i gratuluję |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 14:07
Zwierzątka: 13 wspaniałych :P |
|
|
Ja również gratuluję bo trzeba przyznać, ze maluszki z tego miotu są przepiekne, a z tego co o nich pisze Marta charakterki mają równie wspaniałe |
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:13
|
|
|
no to ja juz z czystym sumieniem moge tu zagladac bo dostalam zakaz wchodzenia w ten dzial do czasu zarezerwowania wszystkich maluchow i jeszcze raz gratuluje miotu |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 19:19
|
|
|
jaczek, witaj i gratulacje, wielkie gratulacje, bo cuda Ci się trafiły |
|
|
jaczek
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 08:48
|
|
Dzieki, cala rodzinka jest podeksctywana wyjazdem po maluchy, szczegolnie ze zapowiada sie ze zabieramy niezle stadko do Poznania- będzie kluseczkom razniej po drodze. |
|
|
|
|
Łosoś
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 12:08
|
|
|
A tak poza tym to co u maluchów? Rosną duże, okrąglutkie? |
_________________ ZPINOM, skarbiemój |
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 16:10
|
|
Łosoś napisał/a: | A tak poza tym to co u maluchów? Rosną duże, okrąglutkie? | o własnie też jestem ciekawa |
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
jaczek
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 20:49
|
|
Wlasnie wrócilismy z Torunia z szóstka maluchów. Panienkom bardzo podobala sie podróż i skubaly paluszki naszym dzieciom( chyba wyczuwaly resztki jedzenia na nich ) Za to Jordan schowal sie pod szmatką i tylko ogon mu wystawal, chyba mu bylo bardzo smutno tak samemu. Juz trafil do swojej nowej opiekunki, która nie umiala sie doczekać jego przyjazdu, więc chyba mu już lepiej. Joko i Jagódka obwąchały nieśmiało nowe miejsce i zdecydowały się schować pod znajomą szmatkę i poczekać co się wydarzy. Pozostałe 3 maluszki tez juz są u swoich nowych opiekunów. Pozdrawiamy i postaramy się przesyłać czasem jakieś fotki. |
|
|
|
|
Łosoś
|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 21:41
|
|
|
Janis też już w domku została skopana i ofukana przez Make i Chupe, siedzi na razie w małej klatce i macha łapcią do babci |
_________________ ZPINOM, skarbiemój |
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 08:45
|
|
No to dawać fotki, chcę zobaczyć te podrostki Ja na Jurandzika muszę aż do soboty poczekać, zazdraszczam, ze już się możecie swoimi brzdącami cieszyć |
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
Łosoś
|
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 10:58
|
|
|