|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie karmy Labofeed B |
Autor |
Wiadomość |
taivas
|
Wysłany: Pią Sie 09, 2013 11:21
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
A jak to było u nich z zamówieniami? Wysyłają chyba w jakieś określone dni. W weekend i tak nie wyślą, więc poczekamy do niedzieli i w niedzielę najpóźniej zamówiemy w takim razie, a jak nikt się nie zgłosi po resztę kilogramów to będziemy przetrzymywać i może kiedyś kogoś poratujemy w potrzebie. Mam nadzieję, że do czwartku przyjdzie. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
Emi2410
|
Wysłany: Sob Sie 10, 2013 13:24
|
|
|
Ja bym chętnie kupiła parę kg. Zostało 4, tak? Jeśli przesyłka wchodzi w grę, to biorę. |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Pon Sie 12, 2013 07:56
|
|
Karma zamówiona. Jak będzie, to ogłoszę to wszem i wobec. |
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Wto Sie 13, 2013 12:58
|
|
Labofeed dotarł. Będę się kontaktować na PW już dalej. |
|
|
|
|
|
Paul_Julian
|
Wysłany: Sob Gru 14, 2013 20:53
|
|
|
Czy ktoś planuje do marca przyszłego roku nowe zamówienie ? Chętnie bym się podłączył na jakieś 8-10 kg |
_________________ Szczursieny :
Nezumi,Bubuś,Mucha,Fru-Fru,Buła
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir,Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,Trzykropka,Mink,Sowa |
|
|
|
|
ol.
|
Wysłany: Śro Kwi 09, 2014 06:16
|
|
|
Hop, czy ktoś będzie zamawiał w najbliższym czasie ? |
|
|
|
|
moniken
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 16:10 Jeśli ktoś będzie zamawiał to też jestem chętna!
Zwierzątka: za tęczowym mostem: cztery szczurzyce - husky rex, kapturka i dwie wistarki z laboratorium |
|
|
Czy planowane jest kolejne zamówienie? |
_________________ ...
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 16:15
Zwierzątka: brak |
|
|
moniken, na drugim forum się szykuje
Usunęłam link - linkujemy do innych forów tylko w sprawach interwencji, adopcji, transportu. Layla. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
Ostatnio zmieniony przez Layla Nie Maj 11, 2014 08:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
moniken
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 16:21
Zwierzątka: za tęczowym mostem: cztery szczurzyce - husky rex, kapturka i dwie wistarki z laboratorium |
|
|
Dzieki za info!!!!!!!! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
moniken
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 19:21
|
|
zapraszam do nowego wątku o zamówieniu: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16320 |
_________________ ...
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Paź 29, 2014 22:32
Zwierzątka: brak |
|
|
http://szczury.org/viewto...unread#p1004315 - Labodeed do kupienia od ręki w Gdańsku. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|