|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
MAM PYTANIE I NIE WIEM, GDZIE JE ZADAĆ |
Autor |
Wiadomość |
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2014 11:58 MAM PYTANIE I NIE WIEM, GDZIE JE ZADAĆ
|
|
|
Jesteś nowy i nie poruszasz się jeszcze swobodnie na forum?
Nie wiesz, gdzie zadać pytanie dotyczące odżywiania? To jest właściwe miejsce , być może bardziej doświadczony użytkownik będzie mógł Ci pomóc: odpowiedzieć albo przekierować Cię do właściwego tematu.
Zachęcamy również do korzystania z forumowej wyszukiwarki: SZUKAJ .
|
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
aga6677
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2018 09:28
Zwierzątka: Psa,3 szczury |
|
|
Hej za niedługo święta i po raz pierwszy chciałam kupić mała prawdziwą choinkę ,pomyślałam sobie ,że mogłabym na niej zawiesić parę smakołyków dla ogonów ,ale czy jak szczurki zacznął obgryzać patyki ,igiełki ,zlizywać żywicę ,to jest chyba dla nich trujące. Czy np jodła kaukaska byłaby bezpieczna? Choinka będzie stała na stoliku ,ale nie ma rzeczy niemożliwych dla tych potworków małych ich ciekawoś nie zna granic . |
|
|
|
|
Senthe
|
Wysłany: Nie Lis 25, 2018 12:23
|
|
|
O ile dobrze kojarzę, to żadne drzewa iglaste nie są bezpieczne dla szczurów do obgryzania. Intensywny aromat może także drażnić ich noski, prowadząc do kichania, kataru itp. Biorąc pod uwagę, że z każdej choinki się sypie trochę igieł, to ja bym ją jednak trzymała w jakimś pokoju bez szczurów. |
|
|
|
|
aga6677
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2018 21:08
Zwierzątka: Psa,3 szczury |
|
|
No to po choince 😉 jedna będzie w dużym pokoju ,chciałam jeszcze mała na podwyższeniu ,ale jak wiadomo dla nich nie ma rzeczy niemożliwych ,ale ok chciałam się upewnić ,może zrobie im z jakiś gałązek plus przysmaki,chociaż znając moje szczury oleją moje dobre chęci 😉 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|