|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Opinie i recenzje. Co sądzimy o PlanecieZoo? |
Autor |
Wiadomość |
magda_l82
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 00:44
Zwierzątka: dwie szczurcie |
|
|
Właśnie zrealizował się mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie będzie ostanim. W piątek zamówiłam i przelałam pieniążki a w środę po południu moje dziewczynki już wcinały smakołyki i "przeglądały" ze mną ulotki i gratisy |
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 14:45
|
|
|
a ja po dłuższym czasie wracam z pozytywną opinią - zrobiłam spore zamówienie, między innymi 20kg wór Rat Pro. paczka dotarła w terminie, domki zabezpieczone idealnie dotarły w całości, do tego miłe gratisy i dla psiska i dla szczurzastych. ogólnie super, więc nie spodziewając się niczego otworzyłam wór szczurzej karmy i zgłupiałam... bo karma okazała się króliczą. a króliczej, jak wiadomo, szczury nie tkną. zadzwoniłam do pani Kasi, opisałam sytuację. okazało się, że to pomyłka dystrybutora - następnego dnia rano miałam już wiadomość, że sprawa u dystrybutora załatwiona, tego samego dnia wysłano do mnie paczkę z właściwą karmą. kurier od razu zabrał niepotrzebny mi wór króliczej
także mimo niedopatrzenia, wszystko zostało błyskawicznie i wzorowo załatwione. ode mnie ogromny plus, no i cieszę się, że znów mam sklep, w którym mogę zrobić wszystkie niezbędne zakupy i dla psa i dla szczurów w jednym miejscu |
|
|
|
|
alken
|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 22:06
|
|
|
zamówienie zrealizowane bardzo szybko i gratisy
szkoda tylko że nie ma opcji darmowej przesyłki... |
_________________ ze mną: tosia, zoja, emil
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ziuta, ronja, lilka, fia, kaszanka |
|
|
|
|
Hanka_i_Medyk
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 12:13
Zwierzątka: Szczury |
|
|
I ode mnie wielki plus Teściowa zużyła mi wszystkie szczurze smakołyki, bo nie wiedziała, czym nakarmić stwory, więc w środę (29.06) złożyłam zamówienie na nowe smakołyki z wysyłką paczką pocztową priorytetową. Dzięki przelewom wewnętrznym mBanku, jeszcze tego samego dnia paczka została wysłana, a wczoraj (30.06) już mogłam karmić stwory Crockami VL |
_________________ [*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka |
|
|
|
|
neko6277
|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 13:21
Zwierzątka: kot : Ryszard, szczurki : Suika i Momo~ |
|
|
Jestem bardzo zadowolona. Wczoraj złożyłam zamówienie, a dziś ciury zajadają się smakołykami. Cieszę się, że sklep ma siedzibę w Łodzi, bo to zawsze kilka złoty za przesyłkę w kieszeni na kolejne zakupy Poza tym bardzo miła obsługa, duży wybór i gratisy. Tak więc daje wielki plus~ |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 09:30
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Po długiej przerwie zdecydowałam się zamówić w Planecie. Przyznam, że kontakt, terminowość oraz ogólna atmosfera wokół zamówienia zdecydowanie wynagrodziła nawet stosunkowo wysoki koszt wysyłki. W tym przypadku wybrałam paczkę PP i tu szok: na mail przyszedł numer, który śledziłam. Paczka przyszła terminowo, tego dnia, kiedy przekazano ją do dostarczenia. Zapakowana solidnie, z gratisem. Miska zabezpieczona. Świetne, jestem pod dużym wrażeniem - polecam! |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Paź 24, 2011 18:37
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Jak przyjdzie wypłata, to zrobię zamówienie A co!
I moje siostry też... |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
bchadzyn
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 17:46
Zwierzątka: Włodeczek i Alek <3 |
|
|
Bardzo wielki plus! Polecam sklep.
Poza tym jest ,,alloszczur poleca'' <- super sprawa |
_________________ Ze mną: Włodeczek i Alek
W zielonym ogrodzie: Hagen, Kearsy, Nela, Cody, Klara, Stefan, Dyzio [*]
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 17:50
|
|
Yhm... tylko by mogli przyśpieszyć robienie paczki |
|
|
|
|
|
bchadzyn
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 18:47
Zwierzątka: Włodeczek i Alek <3 |
|
|
Cegriiz, może to kwestia momentu, a nie samego skleepu? |
_________________ Ze mną: Włodeczek i Alek
W zielonym ogrodzie: Hagen, Kearsy, Nela, Cody, Klara, Stefan, Dyzio [*]
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 18:52
|
|
Yhm. Sądzę, ze jednak sklepu, bo po raz kolejny tak mi robią. Z opóźnieniem księgują pieniądze, a później czekają jak najdłużej aby wysłać. huh |
|
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 18:55
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Ja robiłam niedawno zamówienie z Łodzi do Łodzi i jestem bardzo zadowolona. Wszystko tak jak chciałam. |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
gucia_ska
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 22:10
Zwierzątka: krewetki, rybki, śimaki |
|
|
Sklep jak dla mnie super! Po pierwsze: szeroka oferta, największy wybór spośród wszystkich sklepów internetowych, jakie dotąd spotkałam (i znalazłam wszystko, czego szukałam w jednym miejscu), po drugie: bardzo dobry kontakt z obsługą- wysyłka opóźniła się ze względu na długi weekend, ale błyskawicznie dostałam odpowiedzi na moje pytania , po trzecie-: paczka idealnie zabezpieczona- cięższe rzeczy na spodzie, wszystko zabezpieczone folią bombelkową i pudło oklejone naklejkami "uwaga szkło" (za to ogromny plus, bo w innych sklepach zdarzało się, że przychodziły mi uszkodzone produkty. Jestem jak najbardziej zadowolona i z pewnością będę zamawiać z PlanetyZoo w przyszłości. |
_________________ Ze mną: 0
Szczurki za Tęczowym Mostem: Johnny, Jack, Drako, Willy, Harry, Rubinek, Gala, Ofelia, Marshal
Na zawsze w sercu: Rudeczek |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|