|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Sob Lut 01, 2014 01:10 |
Miot tramwajowy już w nowych domach :) |
Autor |
Wiadomość |
Sirius
|
Wysłany: Czw Lut 13, 2014 13:16
|
|
|
U nas super! Brykają strasznie.
Ziomal spokojny, przytulak i miziak, Ganja.. to mały urwisek.
Chłopaki rosną jak na drożdzach. |
_________________ Pozdrawiamy
Elka i stadko wielogatunkowe |
|
|
|
|
malvaaa
|
Wysłany: Sob Lut 15, 2014 16:42
|
|
|
u nas również wszystko ok, chłopaki przyzwyczajeni są, że po pracy je wypuszczam tj. ok.17 i jak spóźnię się parę minut to otwierają sami klatkę, nie wiem kto jest prowodyrem ale jeszcze do tego dojdę do 22 są na wybiegu i pięknie chodzą na kolację i spanie do klatki Presley to przytulak, całuśnik, jak jestem w pobliżu to łazi za mną, a jak usiądę na chwilkę to już jest na kolanach troszkę zarósł na pyszczku, reszta ciała bez zmian
Presley przyłapany na odpoczynku
pozdrawiamy |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 21:50
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
u nas odpukać spokojnie
Bilbo Baggins mojej Ady oraz moje Bójka & Bajka & Brawurka są już po kastracjach. Brawurka dzisiaj wróciła do stada, niezmiennie wyłazi między prętami i cieszy się wolnością. Bilbo także dołącza do moich, bo Bułka i Bibułka niezmiennie nie chcą go zaakceptować.
jak Wasze dzieciaki?
i jak dojrzewanie chłopaczków?
Bilbo jest co prawda mamki, więc nie ma co go porównywać do tramwajowych, ale jest bardzo duży i dojrzały jak na swój wiek. wczoraj skończył 3 miesiące, a wygląda i zachowuje się jak starszy samiec. |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
Sirius
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2014 22:12
|
|
|
Moi chłopcu super! Gapcio im nie pozwala na trudy dorastania. |
_________________ Pozdrawiamy
Elka i stadko wielogatunkowe |
|
|
|
|
malvaaa
|
Wysłany: Pią Mar 14, 2014 18:44
|
|
|
u nas też wszystko ok, Łysolek miał trochę polifryny dookoła oczów ale już jest ok, nic niepokojącego nie widzę. Brykają, więcej się tłuką. Łysy jest podporządkowany choć niezmiernie waleczny i to on zawsze zaczyna, a źle kończy wydaje mi się mały i drobny ale nie wiem, czy to kwestia braku futra, czy taki po prostu jest. W porównaniu do Elvisa to malizna. Ma apetyt, wcina smakołyki. Nie mam wagi kuchennej, więc nie mam jak ich zważyć. Muszę się zaopatrzyć.
pozdrawiamy |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2014 20:52
|
|
na początku sierpnia zmarł jeden z chłopaczków Sirius - czy mogłabyś sama napisać o podejrzewanej przyczynie śmierci? |
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2014 22:34
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
O rany
Strasznie mi przykro |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2014 21:19
|
|
Angelica okazała się małym potworem. Startuje na wyżyny hierarchii, więc wszystko co się rusza to leje.
Do tego się nie myje i ma obity pyszczek.
Ale co tam Kocha tylko mnie. Obcych się boi
|
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2014 11:05
|
|
Wierzycie ?
Bo ja nie.
Dzieciaki dzisiaj kończą rok ! |
|
|
|
|
|
Sambojka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2015 21:38
Zwierzątka: szczurki |
|
|
hej:)
Jak zdrowie malszków? u mnie mamka i jedna z tramwajowych syjamek maja się świetnie, nigdy nie chorowały i oby tak dalej! |
_________________ Ze mną: Hania, Tosia, Runa, Bambosz, Zuzia, Hope
Za TM: Kredka, Buka, Runa, Tosia, Marysia, Czesio i pół szczur-mysz Stefan, Maniek, Stefan, Fred, Fragles, 3 Muszkieterów, Mania, Zosia, Diuna, Ina, Kika, Diego
Długo się przed forum broniłam, grasowałam na facebook'u;)
Zapraszam na fanpage Szczurza Chata! |
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2016 21:26
|
|
12/07 miot skończy 2 lata i 7 miesięcy..
Bajka i Brawurka - dwie siamese - mają się całkiem dobrze.
Bójka czyli córka mamki również. Acz miała usuwany guz z mięśni brzucha. Na razie nie ma wznowy i wszystko jest ok.
Wiem też, że Zadzior i Dzika - dwie agouti - też mają się nieźle.
Zresztą niebawem do mnie przyjeżdżają na tydzień
Czy jeszcze ktoś żyje i ma się świetnie?
Straciłam już rachubę... |
|
|
|
|
Sambojka
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2016 04:39
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Zosia zmarla kilka miesiecy temu.
Hania Mamka przebila już 3 lata i ma sie bardzo dobrze |
_________________ Ze mną: Hania, Tosia, Runa, Bambosz, Zuzia, Hope
Za TM: Kredka, Buka, Runa, Tosia, Marysia, Czesio i pół szczur-mysz Stefan, Maniek, Stefan, Fred, Fragles, 3 Muszkieterów, Mania, Zosia, Diuna, Ina, Kika, Diego
Długo się przed forum broniłam, grasowałam na facebook'u;)
Zapraszam na fanpage Szczurza Chata! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|