|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pon Mar 26, 2012 12:05 |
Foty znalezione w sieci |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 20:35
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
http://allegro.pl/maskotk...html#tabsAnchor
mam jego siostrę a o tym nic nie wiedziałam, poznałam po oczach. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2013 19:05
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Wprawdzie nie znalezione w sieci tylko zrobione samodzielnie, ale nie wiedziałam gdzie wrzucić
Malunek na wiacie przystanku autobusowego w pewnej wiosce między Suszem a Prabutami:
|
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
ayar
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|