|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Żwirek drewniany z allegro - czy warto? |
Autor |
Wiadomość |
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Wto Sie 07, 2012 11:13
|
|
|
Ooo, to super, właśnie się wahałam, czy ten ECO-PET jest fajny, bo muszę zamówić. A kiedyś zamówiłam z allegro jakieś śmierdzące badziewie z kantorexu i już wiem, że trzeba uważać... |
|
|
|
|
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 16:41
Zwierzątka: Szczurki |
|
|
Mi osobiście jeszcze "pylasty" żwirek się nie trafił za to raz gratis były wszołki albo coś co je wywołuję. Generalnie nie zamawiam zawsze od tego samego sprzedawcy i za każdym razem jestem zadowolona, kieruję się głównie ceną, ma być duuużżżooo i tanio |
_________________ Ze mną: Na zawsze wszystki moje myszki.
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 17:04
|
|
|
http://allegro.pl/zwirek-...2543469205.html z tego nie byłam zadowolona. Przy sprzątaniu klatek dosłownie się dusiłam, tyle pyłu było przy wsypywaniu żwirku do kuwet.
Za to ECO-PET jest dobry |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Czw Sie 09, 2012 21:32
|
|
|
Ja już ECO-PET zamówiłam, doszedł do mnie dokładnie w 22 godziny od kliknięcia "kup teraz", po 2 godzinach dostałam już dane listu przewozowego Jakoś pewnie za tydzień wymiana żwirku, to zobaczę jak się spisuje |
|
|
|
|
PALATINA
[']
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2012 10:24
Zwierzątka: pies, 2 koty, 2 knurki morskie... i rybeczki :) |
|
|
Kluska,
Mam ten sam żwirek (ostatnio zamówiłam, bo wcześniej miałam gorszy).
Wg mnie jest naprawdę OK. Nie mogę się przyczepić do niczego. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Sie 10, 2012 11:13
|
|
|
Widocznie trafiłam na takie worki, różnie to bywa |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
jarekparzyszak
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 15:30 Żwirek drewniany "Kicia"
Zwierzątka: zurek |
|
|
Jakie są Wasze opinie na temat żwirku drewnianego "Kicia"?
Kod: | http://allegro.pl/zwirek-dla-kota-gryzoni-drewniany-150l-jasny-tanio-i3656806775.html |
Szukam ekonomicznego rozwiązania, dotychczasowo kupowałem Pinio (chyba po 15l torebka) w Kakadu a wiadomo ile ten żwirek kosztuje. Ogólnie jestem zainteresowany tańszą, ale dobrą jakościowo alternatywą (Kantorex odpada ). Jak się nie uda będę poszukiwał sklepów wysyłkowych i kupował jednorazowo większe ilości...
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 15:34
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
jarekparzyszak, w Kakadu to wszystko kosztuje, możesz poszukać Pinio w innych sklepach, jeśli go lubisz.
Ja jako ściółkę polecam: http://www.zooplus.de/sho...reu/chipsi/3613
Tylko nie wiem, dlaczego jej w tej chwili nie widzę w polskim zooplusie. To drewienka, ale bardzo fajnie chłoną.
Niektórzy też kupują po prostu na Allegro zrębki bukowe. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 16:42
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Też polecam zrębki z Allegro (dokładnie te). Cenowo wychodzą podobnie jak Kicia (używałam do czasu aż znalazłam w niej fragmenty farby/lakieru), a szczury się na nią nie uczulą (bo nie pyli) i rzadziej trzeba ją wymieniać. |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 18:48
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
quagmire, Chipsy XXL nie będzie już w zooplusie, była niedawno wyprzedaż, z dopiskiem "ostatni raz w zooplus.pl" |
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 18:49
|
|
W niemieckim na szczęście wciąż jest |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 19:03
Zwierzątka: szczurze damy |
|
|
Off-Topic: | Ja jak tylko wyświetliło się info o końcówce bukowych napisałam maila i dostałam odpowiedź zwrotną od zooplusa 'Wybrany przez Panią artykuł 30855 Chipsi Extra Podłoże z trocin bukowych jest dostępny tylko do wyczerpania zapasów. Oznacza to, że jest on dostępny przez krótki okres czasu i po wyczerpania zapasów zamówienie tego produktu nie będzie już możliwe.'
Od ręki zrobiłam zapas 3 worków. |
|
_________________ ♥♥♥ Zapraszamy do naszego wątku ♥♥♥
🐭 -Hamaki na forum-
▶ -Facebook : Hamaki od 'Wilki Szpilki"- |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 19:17
|
|
Off-Topic: | Karena, co prawda teraz w niemieckim podnieśli kwotę darmowej dostawy do bodajże 69 czy też 79 euro (z wcześniejszych 49), ale jak się ma, gdzie trzymać, to po prostu można robić większe zamówienia od ręki Czas realizacji dokładnie taki sam i przypominam, że działa normalnie nasz polski login i hasło, nie trzeba, a wręcz nie należy logować się podobnie - ja tak zrobiłam i zresetowało mi polskie konto wraz z punktami bonusowymi. |
|
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 19:22
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
a ja zamawiam zrębki na allegro i wychodzi mi taniej |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|