|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
mmarcioszka
|
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 10:45
|
|
|
Ojaa, dziękuję
maris, jestem zachwycona filmikiem i zdjęciami, dziękujemy |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
maris
Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 11:21
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
Cieszę się bardzo, że się podobają
Jeszcze kilka zdjęć wystawców:
|
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Wrz 22, 2013 11:28
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
maris, piękne! |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Biała
wieczny student vet
|
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 10:06
|
|
|
olus_165 napisał/a: | Ja też nie poznałam Zizollo Ani Devony | Dopiero zobaczyłam ten wpis . My się znamy od ostatniej wystawy warszawskiej. Ja i mój jeszcze-wtedy-nie mąż nocowaliśmy u quag z piątku na sobotę i rano jechaliśmy razem rozstawiać wszystko. Rozmawiałyśmy też chwilę teraz we Wrocławiu jeśli się nie mylę . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 10:26
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Nom Wy się znacie |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 10:40
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Off-Topic: | Devona, o matko... Ja i moja pamięć do twarzy. Przepraszam |
|
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Willow
zua kobieta ;p
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 15:21
Zwierzątka: ogoniaste stadko zagłady :D |
|
|
maris, kolejny świetny filmik! No i oczywiście zdjęcia
Koniecznie musisz tworzyć więcej takich perełek |
_________________ Moje kluski:
Butterfly's Ginger, Kirara Shogun Rotta Taivas, Bebešina Quňka, Bebešina Toffifee, Anis Anemon Rotta Taivas, Daemonic William Blake, Fantastico Fungi Frico Rotta Taivas
Za TM [*] Butterfly's Fisk, Booker, Buffalo Rotta Taivas, Capricossa Rotta Taivas, Dżo, Chester, Tejla, Niva, Cleo, Pixi, Gingers, Misiu |
|
|
|
|
radzioo81
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 19:28
|
|
|
miło było Was poznać
Karena
AD (po raz kolejny)
Vaco
mmarcioszka
olus_165
maris
Devona
Pyl
same baby dziękuję za ten czas (choć z niektórymi nie rozmawiałem dużo może) i obiecuję się poprawić jeśli chodzi o zdjęcia może w Wawie |
_________________ ze mną: Dostojny Docent of Anahata i Rychu:)
za TM: Lea, Jeremi, Piorun, Gucio, Reksio, Zadzior, Greystar, Dyszek, Krykiet, Kuter, Black Diamond, Miecio, Calineczka, Alfik SR, Brykiet i Ulfik SR, Zbychu, Kszychu, Rychu |
|
|
|
|
pseudomonas
|
|
|
|
|
wilczek777
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:11
Zwierzątka: 2 x sheepdog |
|
|
pseudomonas, można poczęstować się fotką? Oczywiście z dopiskiem czyje autorstwo |
_________________ Nasz temat
http://forum.szczury.biz/...t=13184&start=0
Za TM
Silver i Sharingan [*] Śpioch i Grubas [*] Białas i Mithril [*] Czarnuszek i Bibs [*] Miki i Kaszmir [*] Desant zwany Fretką i Miętus Emerald Moon [*] Bjorn i Anubis (Ibasan) Beris[*] Belfast [*] |
|
|
|
|
pseudomonas
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:16
Zwierzątka: <3__)~ już tylko *2 :( |
|
|
wilczek777 napisał/a: | seudomonas, można poczęstować się fotką? Oczywiście z dopiskiem czyje autorstwo |
Jasne częstuj się |
_________________ Aniołki Za TM:Haruki, Kami-sama, Karolek, Koćku, Dango -San, Kami no Tenshi zwany Aniołkiem, Luffy, Kira
http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=15 |
|
|
|
|
Willow
zua kobieta ;p
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:18
Zwierzątka: ogoniaste stadko zagłady :D |
|
|
pseudomonas, niektóre świetne wyszły, ale byłabym rada za usunięcie tego z nr 58 bo aż wstyd będzie się na ulicy pokazać po takiej fotce |
_________________ Moje kluski:
Butterfly's Ginger, Kirara Shogun Rotta Taivas, Bebešina Quňka, Bebešina Toffifee, Anis Anemon Rotta Taivas, Daemonic William Blake, Fantastico Fungi Frico Rotta Taivas
Za TM [*] Butterfly's Fisk, Booker, Buffalo Rotta Taivas, Capricossa Rotta Taivas, Dżo, Chester, Tejla, Niva, Cleo, Pixi, Gingers, Misiu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|