|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: smeg Wto Cze 18, 2013 10:36 |
Planowany miot M Emerald Moon |
Autor |
Wiadomość |
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 21:29
|
|
|
15 dzień + 33 g
Porzeczka dzisiaj wróciła do domu od kawalera i chyba zapomniałam przez ten czas o istnieniu Muffiątka [kota] i jest nim zestresowana, więc poprosimy o kciuki, żeby sobie przypomniała, że to znany kolega i niema co się przejmować.
Bardzo się za nią stęskniłam Cieszę się, że jest z powrotem w domu.
Już nawet byłam na zakupach kaszkowo-gerberkowych. |
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 21:32
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Ej, Ażuś. Stres Ci w Twoim stanie niewskazany. Kciuki cały czas obecne |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 22:11
|
|
|
olus_165, właśnie martwię się o to, mam nadzieję, że to nie wpłynie na poród i maluszki. to znaczy, że jej przejdzie ten stresik i będzie wszystko w porządku. |
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 22:18
|
|
|
Wczoraj wieczorem ich zapoznałam nos w nos. Obwąchali się i jest w porządku
Porzeczka też już się normalnie zachowuje tj. toaleta, jedzenie, picie - zaczęła nawet gniazdko wić.
Może jutro kolejne ważenie i... zdjęcia
taki jakiś słaby ruch tutaj, to nie wiem czy chcecie :p |
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 22:24
|
|
Tak! Już chciałam zapytać, ale że Porzeczka zestresowana była to odpuściłam |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 22:53
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Chcemy |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 19:53
|
|
|
17 dzień +40g
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 19:54
|
|
|
ale słodka dziewczynka |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 19:57
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Śliczna i chyba coś widać? |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 19:57
|
|
Mamusia wygląda kwitnąco
A brzusio z kluskami wycałować proszę! |
|
|
|
|
Kate_86
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 20:13
|
|
|
Cudownie wygląda
Trzymam kciuki za mamusię |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 20:14
|
|
|
Mao, widać, widać
ona przed ciążą byłą typem sznurówki, więc teraz ładnie widać zaokrąglony brzuszek. szczególnie jak się spojrzy od góry.
się trochę pomarszczyła :p
|
|
|
wilczek777
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 20:30
Zwierzątka: 2 x sheepdog |
|
|
|
_________________ Nasz temat
http://forum.szczury.biz/...t=13184&start=0
Za TM
Silver i Sharingan [*] Śpioch i Grubas [*] Białas i Mithril [*] Czarnuszek i Bibs [*] Miki i Kaszmir [*] Desant zwany Fretką i Miętus Emerald Moon [*] Bjorn i Anubis (Ibasan) Beris[*] Belfast [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|