|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Rat Mouse Pro Veresle Laga 20 kg i Rat Complete 10kg |
Autor |
Wiadomość |
zoo-product
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 08:46 Rat Mouse Pro Veresle Laga 20 kg i Rat Complete 10kg
Zwierzątka: fretki 8, koty 2, pies 1 :) |
|
|
Mam na stanie opakowanie 20 kg rozważone na mniejsze paczki po 2,5 kg. Data ważności do 26.11.2013 czyli dość długa.
Ze względu na remont magazynu chciałabym, żeby mi przestał leżeć, dlatego wiątkowo cena za całe 20 kg z wysyłką to 120 zł.
Najchętniej wyślę je w jednej paczce, dlatego poszukuję osób chętnych do zamówienia zbiorowego, lub z okolicy.
Jest też możliwość Wysyłki indywidualnej mniejszej ilości niż 20 kg (koszta wysyłki do ustalenia w zależności od wagi).
Pozdrawiam, Kamila. |
Ostatnio zmieniony przez zoo-product Wto Lut 12, 2013 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zoo-product
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 20:15
|
|
Do rat mouse Pro doszła jeszcze Rat Complete 10 kg, oryginalnie zapakowana 1 sztuka. |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 00:31
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
aktualne? 10kg Rat Complete za ile? czy można mniej? |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
zoo-product
|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 07:36
|
|
10 kg 180 zł, ale można również mniejsze opakowania, od 0,5 kg. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|