|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Sumamed Forte ( antybiotyk ) |
Autor |
Wiadomość |
Kaola
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 23:47
|
|
|
Sumamed Forte, przepraszam, że nie dopisałam. Poprosiłabym o dopisanie w temacie
( Bo ja nie wiem jak .... ) |
_________________ Po prostu Ola |
Ostatnio zmieniony przez Kaola Wto Lut 12, 2013 23:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 23:47
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
No właśnie się zgubiłam czy ma zwykły czy forte
Czyli forte...to dlaczego 12ml wody?? na moim opakowaniu piszą żeby dodać 9ml |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 23:54
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Wet zaleciła Ci jaką ilością wody masz rozcieńczyć, czy zrobiłaś to według opisu na opakowaniu?
Off-Topic: | Żeby edytować tytuł edytuj pierwszy post |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 23:55
|
|
|
U mnie 12 ml. Nawet przed chwilą jeszcze sprawdziłam
Off-Topic: | Marcioszka, nie wiedzialam, że tak się da. Na innych forach trzeba było prosić admina |
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Ogoniasta
<:3 )~<:3 )~
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2013 23:59
Zwierzątka: 11 szczuraskowych piękności :) |
|
|
To może coś się zmieniło w recepturze Teraz sprawdziłam jeszcze raz i u mnie jest dokładnie żeby dodać 9,5ml wody.
Skoro dobrze rozsypałaś i dodałaś wody tyle ile napisali, to nie ma strachu, że coś jest nie tak |
W sercu: Meggy [*], Pampuszek [*], Fibi [*], Rossa [*], Vilemo [*], Sasha [*], Celica vel Chunni SunRat's [*], Lexi [*], Seventh Heaven [*], Delicja [*], Izzie [*], Lily [*], Muffinka [*], Foxy Lady [*], Brook [*], Brandy [*], Shandy [*], Lucynka [*], Whisky [*], Bajka [*] Daisy [*], Morelka [*], Impala [*], Tessa [*], Tequila [*], Iliada HS [*], Wydra Serduszko [*], Brie [*], Mary [*] |
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Śro Lut 13, 2013 00:01
|
|
|
Dziękuję, mogę spać spokojnie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|