|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pon Lip 23, 2012 10:48 |
Sześć białostockich kapturków |
Autor |
Wiadomość |
DorZaw
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2012 14:27
|
|
|
Haaaalo, jest tu kto?
czy tylko mój kapturek zasługuje na chwalenie się nim? |
_________________ Ze mną: Zdzisiek, Bodzio, Marvin
Za TM: Filipek, Lucjan, Homcia, Alcia
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12551 |
|
|
|
|
Kasiak
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2012 11:17
|
|
|
Zajrzałam tu ostatnio i faktycznie aż trudno uwierzyć, że szczurki były kiedyś takie malutkie. Flasz i Bobik wyrośli na dużych chłopaków. Były małe problemy z Bobikiem, w pewnym momencie zrobił się bardzo agresywny, ale kastracja rozwiązała ten problem. Nie tylko zrobił się łagodniejszy, ale też bardziej ufny i pieszczochowaty. Przestał oprotestowywać branie go na ręce, a przede wszystkim pozwala się głaskać, co wcześniej było nie do pomyślenia
To moje pierwsze szczurki, ale myślę, że nie ostatnie. Nie spodziewałam się, że można tak zwariować na ich punkcie. Dobrze, że mam wyrozumiałego chłopaka. Czasem tylko nieśmiało wtrąca, że jeszcze maksymalnie jeden szczurek więcej i koniec, dwie klatki nam wystarczą |
|
|
|
|
DorZaw
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2012 19:48
|
|
|
O nareszcie jakiś odzew Mój Marvinek to również dominator, ale pieszczoch niesamowity. Chyba najbardziej lgnie z całej trójki do człowieka.
|
_________________ Ze mną: Zdzisiek, Bodzio, Marvin
Za TM: Filipek, Lucjan, Homcia, Alcia
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12551 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|