|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Puder do czyszczenia kuwet - BENEK |
Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 11:07
|
|
|
No właśnie, dokładnie o to mi chodzi! Viss napisał/a: | Szorowanie prętów woliery domestosem nie wchodzi w grę, przyda mi sie coś takiego. |
|
|
|
|
|
hefi
ruda paskuda :P
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 15:32
Zwierzątka: Pies: Feba, Świnki: Bolek, Tola, Ogony: Awantura, Katastrofa, Niunia [*],Mała [*], Cyntia [*] |
|
|
ja wczoraj myłam tym klatke moich paskud... ma nawet taki sobie zapach i jest moim zdaniem ok... |
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 08:46
Zwierzątka: ...... |
|
|
Viss, czy już masz to cudo? Woliera błyszczy ? |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 08:52
|
|
|
Na tym zadupiu nigdzie tego nie ma. |
|
|
|
|
Natalia
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 08:59
|
|
|
A ja już wypróbowałam . Kupiłam Pinia 10 L i tam było . Fajny jest,dobrze się sprawdza . |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 09:00
|
|
|
Natalia, a myłaś tylko kuwetę, czy pręty też? |
|
|
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 09:07
Zwierzątka: ...... |
|
|
Zamówiłam w karusku, przy okazji nabrałam masę pierdół dla ogonów , zobaczymy więc za kilka dni. |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
Natalia
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 10:45
|
|
|
Viss, prętów akurat nie...Ale może dziś znowu im będę myła klatkę, to i pręty umyję . |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 11:14
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Ja myłam tym także pręty, mam tego kilka paczuszek, bo w każdym Piniu jest |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 16:02
|
|
|
Layla napisał/a: | Ja myłam tym także pręty | no i jak, i jak?? Jakoś wyjątkowo lepiej? Gorzej? |
Ostatnio zmieniony przez Viss Wto Lip 10, 2007 16:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 16:06
|
|
Vissnia, całkiem zwyczajnie Troszkę się osypywało z gąbki. Ale ogólnie lubię ten puder. |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 16:10
|
|
|
Hmmm. Może Pinio kupię i wypróbuję, bo osobno nigdzie nie mogę znaleźć. Ale jak całkiem zwyczajnie, to może lepiej zwykłym płynem umyć? Przynajmniej się nie osypie. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 16:13
|
|
Viss, no fakt, ale puder nie pieni się tak bardzo I współlokatorki nie narzekają, że zużywam za dużo płynu Ja i tak zawsze kupuję Pinio, więc stąd mam ten puder za tak zwane friko |
|
|
|
|
Natalia
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 09:04
|
|
|
Umyłam pręciki . Czyści się normalnie, jak już napisała Layla. Dobrze czyści . |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 14:07
|
|
|
Specjalnie kupiłam Pinio. I co? I w moim nie ma tego pudru... idzie się zabić |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|