|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Kwi 20, 2012 09:13 |
[Miot] Odwężowe ogonki już w nowych domkach |
Autor |
Wiadomość |
czartoria
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 07:50
Zwierzątka: Gucio, Bryś, Amorek, psy i rybki |
|
|
Maleństwo jutro od nas wyjeżdża
Maleństwo z wujkiem Tentejem
Szaliczek z Szaraczkiem
Sporty ekstremalne
Maleństwo haszczeje Został już tylko Borsuczek. On najczarniejszy, ciekawe czy też się wysrebrzy. |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
|
|
|
|
|
espada
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 09:09
|
|
|
czartoria napisał/a: | Maleństwo jutro od nas wyjeżdża |
ciesz się, Kobieto!! |
_________________ Ze mną: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Kwiecisty, Cizia, Brrunet, Facelia, Rakija, Tchórzyczka, Tentej, Dumbusia, Drechu, Tfetuś, Zygmunt, Borsuk, Sylwek, Malinka, Maćko, Siusia, Szisza, Kret, Nesti, Abies, Holly, Czili, Kofi, Liczi, Gucio |
|
|
|
|
valhalla
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 09:50
Zwierzątka: świniątka |
|
|
Wow, ale one urosły Z niedorobionych myszy zrobiły się szczurki |
_________________ Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*] |
|
|
|
|
marchewusia
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2012 12:30
|
|
|
Cieszę się niezmiernie, że bedzie miał kochający domek wszystkie niech żyją długo i szczęśliwie |
_________________ Ze mną one: ~~Mysza, Heidi, Bambi, Toffiifee, Trixe, Daisy, Ejmi, Lily, Luna, Helen~~
Oni: ~~Misiek, Harry, Mały, Ciapek, Muniek, Tofik, Uszak, Blue <3~~
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 14:13
Zwierzątka: Lennon, Zak, Mike (Michael)), Pies Pumba |
|
|
czartoria napisał/a: |
Mamy nadzieję, że Chynaa i adrihnn nie zrezygnują z adopcji.
|
Nie zrezygnowałam jak wiecie, czekam na wieści. |
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 18:43
|
|
Chynaa napisał/a: | czartoria napisał/a: |
|
Nie zrezygnowałam jak wiecie, czekam na wieści. |
No trzeba śledzić wątki transportowe. Inaczej nie znajdzie się transport.
Maluszek już w Poznaniu, dzięki pszczółka
|
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 13:47
|
|
czartoria napisał/a: |
|
Chynaa napisał/a: | Nie zrezygnowałam jak wiecie, czekam na wieści. |
czartoria napisał/a: | No trzeba śledzić wątki transportowe. Inaczej nie znajdzie się transport. |
Napisałam raz jeszcze na drugim forum i dodałam, iż to pilne.
|
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 15:42
|
|
Ta dziewczyna z miau (która wtedy mi odpisała, że jedzie do Wrocka) odpisała mi teraz, że w ten weekend nie wybiera się do Wrocławia, a w następny to jeszcze nie wie, ale żeby się przypominać. Jak nie znajdziemy innego transportu to prędzej czy później ona będzie jechać
Szaraczki:
|
|
|
|
|
|
valhalla
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 20:26
Zwierzątka: świniątka |
|
|
Przepraszam, że przyspamuję w temacie, ale mam filmik z tatusiami
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Niech wszyscy właściciele maluszków odetchną z ulgą, że dzieci tych dzikusów wyrosły na ludzi (tzn. na szczury) |
_________________ Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*] |
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2012 02:53
|
|
czartoria napisał/a: | Ta dziewczyna z miau (która wtedy mi odpisała, że jedzie do Wrocka) odpisała mi teraz, że w ten weekend nie wybiera się do Wrocławia, a w następny to jeszcze nie wie, ale żeby się przypominać. Jak nie znajdziemy innego transportu to prędzej czy później ona będzie jechać
Szaraczki:
[url=http://images35.foto...e9m.jpg]Obrazek[/URL] |
Mam nadzieję, że jednak prędzej aniżeli później.
Czym młodsze tym lepiej się "dogadają".
Dziękuję za starania i wieści.
PS Brałam dzisiaj i Lennona i Nickusia na ręce, całowałam - nic mi nie było. |
|
|
|
|
|
czartoria
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 07:16
|
|
Jutro prawdopodobnie szaraki pojadą do Wrocławia |
|
|
|
|
|
espada
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 07:38
|
|
|
Jakbym widziała Zygmunta z Drechem "za starych 'dobrych' czasów"... nadal jestem za "terapią rodzinną" i łączeniem w szczurzej kawalerce... Jak będą na siebie skazani, to zmienią nastawienie, mózg nie może być spięty nieustannie, więc po prostu odpuszczą i tym samym zobaczą, że ze strony "Obcych" nic im nie grozi. 3mam kciuki! |
Za TM: Kwiecisty, Cizia, Brrunet, Facelia, Rakija, Tchórzyczka, Tentej, Dumbusia, Drechu, Tfetuś, Zygmunt, Borsuk, Sylwek, Malinka, Maćko, Siusia, Szisza, Kret, Nesti, Abies, Holly, Czili, Kofi, Liczi, Gucio |
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 15:57
|
|
czartoria napisał/a: | Jutro prawdopodobnie szaraki pojadą do Wrocławia |
Hip hip hurej hureeeeej!
Dzięki że hej!
Jako, że jest Lennon jeden będzie Paul a drugi George.
|
|
|
|
|
|
espada
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 16:30
|
|
|
Rano zawożę haszczury do Szalonego Kota z miau, o 12ej pociągiem ruszą do pięknego miasta Wrocławia |
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Śro Kwi 18, 2012 16:32
|
|
espada napisał/a: | Rano zawożę haszczury do Szalonego Kota z miau, o 12ej pociągiem ruszą do pięknego miasta Wrocławia |
Dziękuję!
Zastanawiam się, czy mogę je w jakikolwiek sposób oznaczyć żeby rozróżnić. Naprawdę wyglądają tak bardzo podobnie... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|