Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:34 |
Miot "G" Rat's Troop. 2 urodziny Grubasiątek! |
Autor |
Wiadomość |
nezu
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Lut 11, 2009 22:10
|
|
|
Dwie są pozaforumowo.
Grotti odszedł, Ghost i Gismo mają foty, Gina jest u tess a Gaudi u wanny.
To nie był liczny miocik. 7 maluszków. No, 8, ale jednego mama przysypała w gnieździe i już nie znalazła żywego. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Śro Lut 11, 2009 23:27
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Gina, z tego co wiem, ma się całkiem dobrze. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
wanna
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 12:36
Zwierzątka: Gupik Niesmiertelny |
|
|
Gaudi pozdrawia resztę rodzinki Starość daje jej we znaki, nadal ma problemy z chodzeniem. Musiałam jej już ściągnąć pięterko, bo łapki jej się zahaczały przy zeskakiwaniu. Za to duchem jest jeszcze młoda. Ciągle ma ochotę do zabawy, tylko coraz częściej się wyleguje... Ostatnio dostała pochwałę od pani doktor, że bardzo dobrze się trzyma po tylu przejściach (bo i ropień i kilka razy ucho i skrzywienie) ale Gaudi bardzo dobrze wszystko znosiła. Troszkę się podłamała jak odeszła Kredka (Entaza) i zaczęła atakować blaszkę dlatego je oddzieliłam... i na razie Gaudi ma osobna klatkę. Teraz się zastanawiam czy ich nie połączyć, bo maluchy trochę podrosły i nie będą jej gnębić. Ale z drugiej strony to może być dla niej zbyt dużym stresem, bo musiałaby się podporządkować...
Jak myślicie, co będzie dla niej lepsze?
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 12:40
|
|
wanna, wydaje mi się, że jednak spokój - w tym wieku szczurom zwykle nowe rzeczy bardziej szkodzą. |
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
wanna
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 12:43
|
|
Dzięki, bo już zaczęłam się zastanawiać, czy nie robię jej krzywdy... |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 14:05
|
|
W dniu dzisiejszym został uśpiony Ghościk. |
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
wanna
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 16:03
|
|
[*] współczuje...
Gaudi na szczęście i wbrew temu co sądziłam, dogadała się z resztą stadka... właściwie przypadkiem, bo u weterynarza jakiś miesiąc temu... a teraz przynajmniej ma się do kogo przytulić, a co najważniejsze ma ją kto czochrać... bo nie ma czucia w palcach tylnych łapek i raczej się głaska niż drapie, a tak, koleżanki jej wyczyszczą futerko, wyliżą porfirynkę z oczek... (bo ostatnio zaczęła jej cieknąć). Ogólnie ma apetyt i czasem nawet ochotę do zwiedzania.
Zdjęcia z 20.05.09
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|