|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:44 |
Miot R Zirrael Rattery - czyli rudzielce sie urodziły :) |
Autor |
Wiadomość |
Izabela
zwierzomaniaczka
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 17:42
Zwierzątka: ogonki, smok |
|
|
Mnie się rude zawsze podobało i bardzo chciałabym kochać chociaż jedną taką. Mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 17:53
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
ano chłopcy wolni, czekają aż się ktoś zakocha |
|
|
Oli
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 20:38
|
|
|
zirr, zakochani sa, tylko warunki bytowe nie pozwalaja... gdyby to bylo rok/pol roku pozniej, to moze tak... |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 19:19
|
|
chłopiec dumbo velveteen zarezerwowany |
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 15:01
Zwierzątka: 13 wspaniałych :P |
|
|
Są jeszcze wolne chłopaki? agouti velveten ?
A tak wogóle cuuuudowny miocik |
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 08:32
|
|
Uwaga uwaga - maluchy już mogą rozjeżdżać się do nowych domów. Wczoraj jako pierwsza pojechała do domu Reja (dumbo beige self). Bardzo proszę przyszłych właścicieli o kontakt i ustalenie konkretnych terminów odbioru maluchów.
persefona4, dzisiaj powinnam wiedzieć co z chłopakiem aguti - czekam na potwierdzenie rezerwacji. |
|
|
renka
|
Wysłany: Śro Wrz 26, 2007 13:21
|
|
|
Gratuluję cudownych maluchów!!
Kiedy można spodziewać się miotu z szansą na samiczkę aguti? Chciałabym zakupić dwie młode samiczki - "koleżanki" do jednej klatki. Niekoniecznie z tego samego miotu.
Jedną aguti self, a co do drugiej nie jestem jeszcze zdecydowana - mogłaby być topaz, seal point siamese, burmese, mink, chocolate lub cinnamon (!)... W sumie to nie tak ważne, najważniejsze, żeby czuły się razem dobrze i były szczęśliwe mając towarzystwo, a mam nadzieję, że w przypadku szczurków pochodzących z jednej hodowli i w podobnym wieku nie będzie problemu z łączeniem
Z góry dziękuję za odpowiedź! |
_________________ Ze mną: Mia (Nova Scotia Duck Tolling Retriever), Scully, Zosima
Hasają za TM: Wyciorek, Twiggy, Kanibalek, Rocco |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Śro Wrz 26, 2007 17:37
|
|
Niebawem przewiduję krycie na miot agutkowy - Minala of Zirrael (dumbo aguti self) i Baxina's Zoltan Velveteen aguti spotted variegated
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 18:37 ]
chłopiec aguti velveteen jednak jest wolny kusić się ! |
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 20:41
|
|
joj jak tylko znajdzie sie transport to bardzo chętnie wezmę agutka bo sliczniuuuutki juz go pokochałam....a byłoby cudownie:)
no cóż pozostaje mi tylko czekać...
[ Dodano: Pią Paź 05, 2007 14:00 ]
och ciesze sie ze maluch znalazł dobry domek choc szczerze liczyłam na wycofanie sie rezerwacji bo pokochałam maluszka ze zdjęcia, zazdroszcze ukradkiem właścicielce hihi
Oby rósł zdrowo kawaler
[ Dodano: Wto Paź 09, 2007 16:32 ]
A jednak Roderick trafi do mnie
[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 18:22 ]
Mały jest juz u mnie wraz z przyrodnim braciszkiem Salemem:) fotki wkrótce |
_________________ ~Sun & Sugar~ Casanowa & Champ Rattie's Love~ Jurand Emerald Moon~ Charlie~ Roderick & Salem of Zirrael ~ Feniks & Goblin Happy Feet~ Freak~
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
MouseHouse
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 21:08
Zwierzątka: około 70 myszy, 7 szczurów, pies, 2 akwaria :) |
|
|
A "maluchy" niedawno miały urodziny :p |
_________________ www.zdolinymuminkow.pl |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 22:00
|
|
|
|
|
|
|
|
persefona4
szczurza fanatyczka
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 22:32
|
|
|
~ Roswell~ Honey~
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|