szczurzy pokój |
Autor |
Wiadomość |
baradwys
Catch Me If You Can
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 18:10 szczurzy pokój
|
|
|
Dziś wyjechały moje tymczasy (zostały tylko Tygrysowe) i szukam czegoś co można wsadzić szczurom do pokoju by oryginalnie urządzić dzieciakom wybieg. Myślałam o ustawieniu kocich drapaków ale przy kilku stadach jest to totalnie niemożliwe. Czy macie jakieś pomysły co można do takiego pokoju włożyć? |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
tomcio524
Świeży na forum :)
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 18:35
Zwierzątka: Szczur, Pies |
|
|
Moim zdaniem dobrym pomysłem jest jest zrobienie czegoś w stylu "szczurze osiedle" z kartonów np. po mleku |
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 18:38
|
|
|
tomcio524, ale One nie są trwałe... Ja muszę mieć coś trwałego i łatwego do utrzymania w czystości mam już tylko 3 stada i po każdym musiałabym umyć wszystko |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
|
kociarnia
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 19:00
Zwierzątka: szczur x2 kot x3 |
|
|
Coś z plastiku w takim razie... Lubią wodę? Może kuwety z wodą i z jakimiś pływającymi przysmakami? A pod to worek foliowy żeby nie pochlapały? Tylko bałabym się,czy się nie zaziębią bo jest tak średnio ciepło,ale jak byś je potem wytarła? |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 19:09
|
|
|
kociarnia, ja mam piece kaflowe więc mam tak ciepło jak tylko chcę mieć
woda to nie jest najlepszy pomysł bo mam parkiet na podłodze... |
|
|
|
|
kociarnia
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 19:20
Zwierzątka: szczur x2 kot x3 |
|
|
No to zostają tylko kosze na śmieci,to jest to co paskudy kochają najbardziej |
|
|
|
|
Julita
Szczuromaniaczka :P
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 19:34
Zwierzątka: szczurki: Sho i Tau |
|
|
Jak miałam szczurka to w pokoju pozawieszałam grube liny i drabinki zrobine z patyków (np. z półki na szafę z szafy na komodę ) taki tor przeszkód. Można też zrobić huśtawki, rury pcv też się świetnie nadadzą. Tylko Spaiki nie załatwiał się poza klatką chyba że na trawie albo jak musiał. Potrafił wytrzymać do 3 godz, dlatego ze spokojem nosiłam go w torebce |
_________________ http://forum.szczury.biz/...p=536367#536367
Ze mną: Sho, Tau
Za tm :Spaikie, Fem
|
Ostatnio zmieniony przez babyduck Nie Kwi 11, 2010 19:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 20:55
|
|
|
Julita, a nie masz jakichś zdjęć tego pokoju? |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Nakasha
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 23:29
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Można zbudować coś z plastikowych klocków dla dzieci, lub kupić gotowe, niewielkie plastikowe domki dla dzieci. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
|
Isis
Ruda Paskuda
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:08
|
|
|
Isis, ciekawe rzeczy są w tej klatce, np. jest kółko do biegania - z komentarzy wnioskuję, ze nazywa się silent spinner i jest popularne. Fajne są też duże plastikowe domki z kilkoma wyjściami (0:12)
tu więcej zbliżeń: http://www.youtube.com/wa...feature=related |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:10
|
|
|
a coś bardziej wybiegowego?? bo co mi po klatkach ładnie zapchanych skoro moje szuje śpią na wybiegach? bo nudzi Ich bieganie po podłodze |
|
|
|
|
Isis
Ruda Paskuda
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:17
Zwierzątka: cztery szczurze panienki, dwa psiaki i narzeczony |
|
|
Tu masz wybiegowy śmietnik |
|
|
baradwys
Catch Me If You Can
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:23
|
|
|
Isis, wszystko pięknie i ładnie ale ja mam 3 stada i nie nadążę myć wszystkiego tego między wybiegami |
|
|
|
|
Isis
Ruda Paskuda
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 16:35
Zwierzątka: cztery szczurze panienki, dwa psiaki i narzeczony |
|
|
Zawsze mozesz wybrać jedną rzecz, która wpadła Ci w oko. Nie mówie żebyś zaraz cały pokój przerabiała mi sie spodobały te półeczki czy koszyczki jadna na drugiej plastikowe. |
|
|
|