|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Pon Mar 26, 2012 15:29 |
E-sklepy dla zwierząt - co i jak? |
Autor |
Wiadomość |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:01 E-sklepy dla zwierząt - co i jak?
|
|
|
Temat oceniający funkcjonowanie, jakość usług i asortyment różnych e-sklepów z rzeczami dla zwierząt.
Off-Topic: | Cudownie...
Gratuluję rozsądku. Dobrze, że nie wysłałaś od razu pieniędzy... Ja czekam już 4 tydzień na zamówienie z zookoziołek i nic. Nawet informacji żadnej |
[ Komentarz dodany przez: AngelsDream: Wto Lut 20, 2007 16:04 ]
Wydzielone z tematu "Wybieramy produkty.." |
Ostatnio zmieniony przez AngelsDream Pon Mar 26, 2012 15:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:04
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Cóż... Jak widać jak na razie tylko jeden sklep jest bezproblemowy... Eh... |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Dory
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:16
|
|
|
Który? |
_________________ Jej Tłustość
|
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:20
|
|
|
Animalia pewnie. Mnie też nigdy nie zawiedli. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:22
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
|
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
Nisia
ofiara losu
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 15:48
Zwierzątka: ogony |
|
|
Viss napisał/a: | Animalia pewnie. Mnie też nigdy nie zawiedli. |
Popieram. Ale Tropik też jest niezły.... |
_________________ Wśród Aniołków: Henia, Fatka, Alif Matsura, Hela, Lola, Beba, Iskierka, Šamsi, Tomiś, Calypso, Tamarka, Morelka, Szpulka, Śliwka, Ahirka i Zdenka |
|
|
|
|
falka
['] ['] ['] [']
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 17:46
Zwierzątka: kotka Puma |
|
|
Ja polecam zarówno Animalię jak i Zoolandię. Zamawiałam z obydwu i wysyłka była szybka, w Animalii brałam kurierem - super szybko, a w Zoolandii wzięłam paczkę - zapłaciłam 9zł a dostałam priorytetową za 11zł więc duży +. |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 19:03
|
|
|
Tak, tak, Tropik jest baardzo w porzadku, zoolandia tez (Helen mi podsunęła).
Pan z zookoziołka podobno już wysłał paczkę. Ciekawe czy pocztą, czy kurierem, za którego zapłaciłam. |
|
|
|
|
Pacyfka
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 19:35
Zwierzątka: Brownie |
|
|
Ode mnie również wileki plus dla Animalii. Zamawiałam masę suszonych ziołek dla chłopaków. Okazało się, że jedna paczuszka była przeterminowana. Wystaczyło, że powiadomiłam Animalie o tym, a już na następny dzień przysłali mi nową paczuszkę. |
_________________ Moje potworki
W serduchu moje aniołki: Tanisek, Denzelek, Ibiś, Aspiś, Daimonek, Portosik, Bluesik, Rokoko, Postrzałek, Lukierek [']
|
|
|
|
|
PALATINA
[']
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 19:53
Zwierzątka: pies, 2 koty, 2 knurki morskie... i rybeczki :) |
|
|
Ja korzystam kupując raczej produkty dla psów (karme w dużych workach):
"Krakvet" jest całkiem w porządku. Szybko i bezproblemowo. Polecam.
"Karmy do domu" tez super. Bardzo miły kurier zawsze do mnie przychodzi i plusem jest to, że może przyjśc nawet późno wieczorem, czego nie robi kurier z Krakvetu (ale karmy do domu sa z Wwy, więc mają łatwiej).
Kupowałam tez kilka razy w "Karusku" - Całkiem oki. Dostawa szybka, ale ceny bywają niezbyt tanie.
W "Animalii" kupiłam ostatnio obrożę. To mój pierwszy kontakt z tym sklepem. Czekam tydzień, ale było napisane, że na ten produkt czeka sie do 14 dni, więc ok.
Kupowałam tez w "Zoomanii" (nie mylić z Zoolandią). Wszytko było jak najbardziej ok. |
|
|
|
|
Izabela
zwierzomaniaczka
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 20:25
Zwierzątka: ogonki, smok |
|
|
animalia - OK. Sprawnie i miło. Choć nie obyło się bez lekkich problemów (ja zawsze mam "szczęście"), to zachowali się w porządku. Zamówiłam jaskinię, która według opisu miała mieć 17 cm wysokości, a w rzeczywistości miała niecałe 7. Ktoś się pomylił w opisie. Zwróciłam im uwagę - od razu zaproponowali mi, abym im jaskinię odesłała. Po moim stwierdzeniu, że "za dużo ceregieli" podali mi kod uprawniający mnie do 5% upustu przy następnych zakupach. |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
|
Fea
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 20:31
|
|
|
Bardzo lubię Animalię. Mam stamtąd mnóstwo rzeczy, a zamawiam sporo, nawet dropsy dla szczurów, bo u mnie na prowincji tego nie ma, poza tym jedyny tutejszy sklep objęłam bojkotem ;]
Przesyłki przychodzą błyskawicznie, asortyment spory i porządny. Ostatnio kupiłam fretkowe hamaki i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. ;) |
_________________ Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie, a państwu będzie miło.
pisz, dopóki nie uwolnisz wszystkich |
|
|
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 21:17
Zwierzątka: ...... |
|
|
Viss napisał/a: | zoolandia tez (Helen mi podsunęła). |
Viss, ja się boję nawet myśleć, czy w tego koziołka to nie ja cię czasem "wrobiłam", i teraz obie w tym siedzimy z kiepskim skutkiem , jeśli to ja to wybacz proszę, razem jakoś damy może radę...
Ja zadowolona do tej pory byłam i z zoolandii i z animalii, oba sklepy super, szybko i bez problemów. |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 21:26
|
|
|
helen.ch, no coś Ty?? W koziołka sama się wrobiłam, bo mogłam te półki kupić i w jobo. Michał mówił, że dziś listonosz był i pytał czy sami nie możemy odebrać dużej paczki (swoją drogą niezły tupet ma). Jeśli to nie to, to kurrrcze, będę bardzo nie miła. |
|
|
|
|
helen.ch
|
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 22:13
Zwierzątka: ...... |
|
|
bądź, mój maż odłożył rozmowe do jutra, zobaczymy... może i do mnie wielka paczka przyjedzie... oby |
_________________ Po drugiej stronie tęczy:Mypcia, Klarysa,Kropka,Tiksi, Dixi, Pixi i Daisy ['], Edzio:( i Ciapek oraz Miłka i Bella |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|