|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: H. Nie Cze 26, 2011 10:21 |
Planowane wystawy SHSRP na rok 2009 |
Autor |
Wiadomość |
yes
|
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 00:07
|
|
|
Oli napisał/a: | i jak zwykle nie będę przypominać kto na każdej wystawie, na której jestem zdziera sobie gardło tłumacząc dlaczego stowarzyszenie, dlaczego rasowce, dlaczego szczury, dlaczego nie z zoologa etc. etc | Oliiii, ale przecież Ty nie umiesz siedzieć cicho |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 00:18
|
|
|
Off-Topic: | Ajlawiucię Kaczuszko |
Oli, pomagać można, oczywiście i jest to zawsze pomoc nieoceniona. Jednak są sprawy dotyczące wystaw, które może i powinien załatwiać tylko członek, a mówimy o sytuacji gdzie w danym mieście nie ma nikogo z shsr. |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 00:30
|
|
|
Viss napisał/a: | Jednak są sprawy dotyczące wystaw, które może i powinien załatwiać tylko członek | Ja wiem, ale nie lubię jak się uogólnia.
babyduck napisał/a: | Oliiii, ale przecież Ty nie umiesz siedzieć cicho | A jak ja mam siedzieć cicho jak widzę, że jeden z najważniejszych celów wystaw - czyli propagowanie szczurów i rozpowszechnianie o nich wiedzy prawie nikogo nie obchodzi z wystawców? Ja jestem gaduła, to fakt, ale gaduł jest więcej, tylko większość gada między sobą, a nie do ludzi. Wytykać osobiście nie będę, ale na wrocławskiej kilka osób mogłoby się bardziej postarać, a nie zajmować, hmmm, kłotniami... |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 00:39
|
|
|
Oli napisał/a: | Ja jestem gaduła, to fakt, ale gaduł jest więcej, tylko większość gada między sobą, |
szczerze? ja cały rok gadam o tym i nic.. tyle się nagadam do potencjalnych domków że jak na wystawie ktoś nie skuma od razu to tracę cierpliwość |
|
|
|
|
yes
|
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:03
|
|
|
Oli, bardzo słusznie. Ja w Łodzi próbowałam gadać, ale jak tylko zaczynałam, to ktoś mnie przegadywał. Najczęściej Wunia. Off-Topic: | Mnie to nigdy nikt nie słucha |
|
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:14
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Ej, mnie się nie powinno wpuszczać na wystawy, przegadam wszystkich i wszyscy umrą z wyczerpania |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:19
|
|
|
Layla napisał/a: | przegadam wszystkich i wszyscy umrą z wyczerpania | dlatego w Gdańsku byłyśmy na dwóch końcach stołów.
baby, nie gadaj bzdur, bo ja Cię słucham. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:24
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
W Gdańsku uświadamiałam jakiegoś pana na temat chomików syryjskich |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 15:01
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
babyduck napisał/a: | Ja w Łodzi próbowałam gadać, ale jak tylko zaczynałam, to ktoś mnie przegadywał. Najczęściej Wunia. | ja w ogóle się odzywałam?? Niemożliwe ! |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
sachma
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 22:03
|
|
|
wuwuna, a kto szczury na basen bierze ? |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 22:24
|
|
|
toć to było w lutym 2008 |
|
|
sachma
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 22:45
|
|
|
L., pamiętliwa bestia ze mnie |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 23:02
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
sachma, wiesz co, żeby mi tak wypominać.
Jeszcze się zamknę na amen i tyle będziecie miały |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|